PS已經變咗做左膠機,點解大家仲咁想買嚟玩

310 回覆
93 Like 13 Dislike
罷買,俾佢睇下金錢既威力。
我邊隻眼見到我屌晒所有人XBOT 明明我就屌緊你任豚 你睇字係咪有問題?應你嗰啲我無打錯字喎~ PS無game 你唔啱玩就無game
不過你咪唔好應囉 你哋班軟鳥唔日日嘈喧巴閉都話之你 XBOT本身都無乜討論價值 搵多個朋友傾起佢話題都無

我都冇講過Xbox
你又軟鳥又Xbot又loser咁即係點
我睇字就無問題,但你就肯定有問題,我有講過PS5無game?
一早唔係資本主義市場運作喇師兄
你無提過XBOT 不過呢度就有好幾隻知名軟鳥囉 嗰件空虛寂寞凍係咁推post 同埋嗰條Miku粉絲毒男
屌柒你條Miku粉絲毒撚 義工都做啦 唔知XBOT有冇Miku玩呢 我真係無留意 啊 不過唔緊要 你好似話要買部神5玩GT喔呵 XBOT無都仲有神5 不過你抽唔抽到㗎
開始人身攻擊
好彩你地ac唔係球員名咋唔係又屈你係波台狗
Yahoo波檯狗
含住粒欖核咁樣
收皮啦 又各打50大板扮中立
任天堂咩都冇做比你拉到同索狗一樣level
任奶共
PS又奶共仲要SJW
點解老任就要罷買PS就可以陳百祥
任天堂奶共都睇唔到?
咩都無做
我都唔知點解你要係咁踩PS 啱玩咪玩 唔啱咪過主 我本身都唔會去XBOT post踩場同開post 屌XBOT嗰喎 你撩事鬥非咪開你波
次次都老屈PKM改名=奶共,可唔可以比D新意,要奶共起碼都比錢培養下支那game廠,幫支那game做大宣傳個D先叫合格啦
咁你咪自己開個post屌柒xbox囉,又無人阻你,又唔係唔屌得
同埋開post屌鳩ps就係撩事鬥非,咩邏輯嚟
點解要特登開post 本身我覺得各有各玩無問題 J game paas係你哋嘅事 但你踩得我點解唔屌返你哋 軟鳥開得出面啲PS負面post都預咗人駁你㗎啦 都戇鳩鳩
唔係講緊索狗左膠問題咩 又拉去講奶共
講奶共你索狗衰多兩錢重啦 你真係要講?
你同喺波台反曼post叫人唔好反曼一樣
Sony左膠左到出曬面仲有討論空間咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞