(3) 錯過左狗狗幣(Doge),柴犬幣(Shib),西摩犬幣(Samo),不能錯過下一隻雪橇幣(Husky)

1001 回覆
10 Like 34 Dislike
港紙
覆錯Sorry囉 但係層主連唔同network都未知明顯唔熟流程
講返正常流程比佢知有咩問題
買咗幾多?
pancakeswap連trust wallet話provider error點算
回一回俾我入

Scan返wallet d hidden coin會有address 唔好亂用人地address

多謝呂布推介用safepal binance 買contract
今日即刻鳩衝入場
我用Android模擬器係pc用緊

如果用windows 11本身已經可以行andorid apps

https://www.google.com/amp/s/www.cool3c.com/article/167498/amp

球先送做0.001個husky 比一個random address
恭喜你,10年後呢度值100萬
bugs?
嘩,一野又上返黎
我地買緊個隻係Husky AVAX 呀
有好多隻husky , 咩料
留名
https://traderjoexyz.com/#/trade

想請問下大家 trade joe 係咪即係上邊嗰條link? 啱啱 bridge 咗搞到好似發現新大陸咁
用左uniswap Eth network 買 洗唔洗轉返AVAx bridge? Thanks
thxx 洞巴

另外多謝樓主 過一倍profit了
用metamask上呢個網avax swap husky complete咗但係唔見有husky喺wallet
係咪有野set漏
未 import token
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞