(3) 錯過左狗狗幣(Doge),柴犬幣(Shib),西摩犬幣(Samo),不能錯過下一隻雪橇幣(Husky)

1001 回覆
10 Like 34 Dislike
Ching,你岩岩嗰張圖紅圈住個位,有無剔咗先做transaction?
自己睇road map
左上角個history到
呢隻連登幣
關心連登仔下一步個計劃應該緊要啲
你係咪撳爆左bnb? 要留返少少
用Husky 條bridge 去轉
https://bridge.husky.space/
Trust wallet 個現貨金額成日都好似有delay
個個錢包顯示個錢都唔一樣 . .
我用bnb 經 trustwallet 買左husky avax
但點樣係trustwallet 睇到我既husky avax?

就咁睇無問題,呢家咩情況?meta BNB balance仲係0?
打錯 係經pancakeswap
貼返個husky address
我都買咗11億粒
而家2309
尋日開post仲710
23xx入左
買左就add token

0x52d88a9a2a20a840d7a336d21e427e9ad093deea
adress on BSC
0x52d88a9a2a20a840d7a336d21e427e9ad093deea

地址打上面
名稱符號打Husky
位數18
想問巴打:

1. 呢隻幣上左市幾耐?
2. 有無預售?如果有預售價幾錢?
3. 呢個porject有無咩planning?
cap 張圖來睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞