(3) 錯過左狗狗幣(Doge),柴犬幣(Shib),西摩犬幣(Samo),不能錯過下一隻雪橇幣(Husky)

1001 回覆
10 Like 34 Dislike
基本上係crypto 世界每一個步驟都有手續費…
但bsc d 手續費相對eth 冇咁貴,果一百幾十就由佢啦
咁你又錯

就係成班on9仔走都唔識走鬥SH先有得升
Thanks
Avalanche network還Avalanche network
Binance Smart Chain還Binance Smart Chain(BSC)
兩樣嘢嚟
你由幣安射BNB去BSC
就要喺Metamask加返BSC個Address
咁就見得到你嘅BNB

但Traderjoe要AVAX嘅話
你可以喺幣安買咗AVAX先
因為而家幣安Support Avalanche C-Chain
買完後撳提現 入返你Metamask個Address
再揀C-Chain、數量
跟住等陣就會喺Metamask嘅Avalanche network見到你嘅AVAX

BTW 巴打可以試下上網搵答案 我都係今日先學識
當玩尼奧寵物會開心啲
我係binance 買完avax直接射落去MetaMask 再經traderjoe 轉husky
你睇下pancakeswap 有冇得bnb轉husky
Husky avax 會唔會 變連狗幣
屌,升到傻
請問依家wallet.avax.network 仲有無用,已開一個新wallet
不過好似可以直接Binance to Metamask?
已經SET UP Metamask
暫時歷史高位 幾時回一回比我入
屌 人哋係射咗落bsc 想轉咗avax c chain買
你講正常程序有咩用
Avax買個價平好多
連登仔買起哂佢連icon都換左連狗都得
賺佐成倍 走一走先轉頭再返黎
係咪On9

回一回俾我加得唔得
ATH
遲入場宜家50%
我琴晚買都係咁 最後係重新connect wallet 就買到
仲走?啱啱有人burn 咗 8T 貨
我無用wallet.avax.network
因為Binance已經Support到Avalanche C-Chain
所以你按返我上面所講咁做
就可以由幣安買完幣
再提現射去你Metamask個wallet度
有冇得回下,想加倉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞