(3) 錯過左狗狗幣(Doge),柴犬幣(Shib),西摩犬幣(Samo),不能錯過下一隻雪橇幣(Husky)

1001 回覆
10 Like 34 Dislike
shib 幾千蚊 升左18倍 拎左1皮係呢邊鳩放
其實肯追下post就已經可以解決到哂所有問題
又唔肯追 淨係想賺錢又唔做功課
比你賺到今次遲早會輸番哂
你應該加返BSC落metamask先
之後應該會見得返
要copy個address,第二個po易搵啲

一日未到7000u一日都睇唔到個cash out掣
喺官網揀buy husky再揀pancake swap啦
1日1倍
你係咪揀max?
唔可以爆,要留少少

喺呢度入下面個contract address落,佢會自動show Husky個幣出嚟,再import

5. pancake swap 打address 將bnb 轉Husky

0x52d88a9a2a20a840d7a336d21e427e9ad093deea
請問:
我而家已經在幣安射左BNB去Metamask(Smart Chain network),一轉去avalanche network就見唔到BNB,如果去traderjoe連metamask要用avalanche,要點搞?
Binance買avax
有時入其他幣簡體tg group
發現牆內既人好投入,周圍係咁佈道
如果連登仔齊心合力,其實要pump上真係唔難

當然要等大家入夠先佈道就最好
可摸耳等埋我過幾日出完糧先佈道
唔好講到佈道咁好聽

調轉講,可以係宣傳scam幣害死人
入咗想直接轉要要用bridge 我尋日用咗elk 個bridge但超慢
如果唔係就射返去Binance再轉返avax
玩得妖幣大家明咩事啦
見到連登仔同大陸仔推就知呢隻幣死鳩硬
一堆堆新手衝入場玩妖幣
好似牆內既人未進場
今次連燈仔早啲登陸
連Binance都未開就玩妖幣

到時一定係鬥快走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞