(3) 錯過左狗狗幣(Doge),柴犬幣(Shib),西摩犬幣(Samo),不能錯過下一隻雪橇幣(Husky)

1001 回覆
10 Like 34 Dislike
iPhone 有冇得加tracker ??
https://bscscan.com/token/0x52d88a9a2a20a840d7a336d21e427e9ad093deea
係咪等正規交易所上市先會出 market cap?
用 CoinGecko

裝Wallet,射BNB 或AVAX入去

去官網,按buy husky

AVAX 揀上面, BNB揀下面

因為我自己係BNB用Pancake swap 示範

按import token

按connect Wallet

Swap (唔好換曬,留少少做gas fee)

最後係Wallet 自定義番隻coin (我用trustWallet)
琴日買得太少 想加
唔識停
可摸以落返1字頭 加唔夠倉
上到0.000001再加
多數都係升一倍即cashout 一半,0成本持貨然後自生自滅

因為要插一定係一插插一半以上,賣左都曬藥費
暫時已經3倍

升多33倍我就考慮放
今日高位 明日低位
sh
好少可會見到宜家仲有咁多新手,呢個post搞咩
同埋呢隻野都已經唔算新5月上市
點解又會炒返起?
因為post 1 既樓主標題好引導性引左一大班人?
因真係有料到?
因為又炒起動物妖幣?
13入左幾十億粒 係咪可以準備提早退休
弱者先抽本
metamask wallet點show HUSKY
新chain?
然後當 Binance list 咗 husky avax 你就後悔了
真 跌個時係加倉
應該係,主要係shib 升到傻,錯過左doge 錯過左samo shib,FOMO 一窩蜂衝曬去husky
Add BEP20 (幣安鏈)
Add token (address 自然搵)
推撚到2654
漏左講,包括我自己 ,shib 700 幾買左0.15 B, 都後悔買得太少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞