柴犬幣(SHIB) [6]

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
反彈
In the past hour, there have been a total of 7,409,202 $SHIB tokens burned and 2 transactions. So far, a total of 410,296,079,195,692 #SHIB tokens (41.02961%) have been burned from the initial supply of 1 quadrillion. #shibarmy

https://twitter.com/shibburn/status/1453587338345566211
keep burning
有冇人會買佢個NFT
幣安係咪冇得再玩合約?
搭單問下邊到有得買ryoshi vision搵左binance同crypto.com都冇
我好少見有大贏家咁撚humble 講撚完 respect各位
爬文,喺shibaswap買
0.1 ETH swap左Ryoshi, gas好貴
你而家買梗係,永遠股市開市時段買係最貴
其實哩個係咪官方? 可唔可信佢話燒幾多就真係幾多咁? 如果燒吓就可以keep住升 咁點解其他幣唔跟嘅sorry新手比較多問題
祝咁多位幣主們,早日財自
想問下各位巴絲其實燒幣即係點?會有咩嘢影響?Google完都唔明
利申新手
🚀🚀🚀🚀🚀🚀
岩岩買多左幾百萬
依家Del App唔再睇
咁多位手足半年後見
半年Check一次
🚀🚀🚀🚀🚀🚀
💎🤚到0.05或以上先走
💎🤚第時林寶車聚見
唔係官方,純粹有心人提供數據,好似地下天文台。

其他幣唔跟係因為佢地唔似SHIB咁大供應量,BURN黎意義不大咁解。

總之你有交易,佢先會BURN。
supply 下跌
demand不變或上升
咁你話係升定跌啦
講真,
隻shib令到好多本身都冇玩開加密貨幣嘅人加入
(至少我身邊啲朋友同事都係)
SHIB無一個明顯燒毀機制,所謂BURN其實係將D SHIB DUMP落一個死左既錢包,無人拎得走,等於黑洞,透過減少供應量來推動幣價上升,但佢每次BURN既數量唔係好多,所以進度好緩慢。
好 唔該巴打
一年後如果升到0.1就辭職
今轉真係好玩
竟然試到升15倍既滋味
玩咁撚多年股票都未試過升1倍
shib 升到0.1 就放哂佢allin tesla
柴犬幣(6)
https://lih.kg/hKwNFT
#3 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞