柴犬幣(SHIB) [6]

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
點會搵唔到
睇左幾個月都搵唔到
我懷疑自己係同幣安換 唔係市場買
但閃兌個位又係無記錄
坐穩了
底係味71
你要知道上一次動物幣之亂,都係一大堆分析隻幣幾有planning幾有將來,連doge都係
我唔係話shib=doge,最後一定大跌,只不過我想講既係,一個人買一隻幣,實會有原因理據去支持既
剩低既就係等結果,最後先知究竟今日既分析同決定係啱定錯
因為短視,唔想做大個餅,只想自己果隻升,其他coin愈食屎佢愈開心

其實長期黎講得btc肥係撐唔起,btc eth ada shib doge肥起先可以增加接受到同引更多資金
你想健康啲乜,認清事實根本就係泡沫
SHIBA INU PHASE 1-開SHIBASWAP(完成)
SHIBA INU PHASE 2
A.BURY收益方面,原本係一個禮拜一次,但由於管理員發現複雜,改由兩個禮拜一次,而且新增RYOSHI'S VISION(RV)作為其中一個收益,而RV將會係10月28日係BIBOX交易所上市,所以已經炒高。
B.DOGGY DAO ,SHIBASWAP新增功能,如果有人想研發一個新幣,可以係DOGGY DAO 發布,其中條件係新幣發行人必須持有3萬粒BONE
C.Shibarium,SHIB將會發行自己既區塊鏈,預計年底前可以完成,而BONE就會係呢個區塊鏈既原生代幣,第日可以用BONE俾GAS FEE。
D.Shi幣,柴犬系的穩定幣,與美金掛勾,每個價值0.01美元,最終希望SHI可以成為全球其中一個穩定,而LEASH可能就係操控SHI既TOKEN。
E.SHIBANET,NFT路線,將會搵一大堆藝術家進入呢個孵化器,推廣藝術NFT(其實已經推出左,柴犬NFT已經掃清光)

Phase 3 透露:
Shibarium financial ecosystem-未有太多資訊,只知道呢個TERM,要完成SHIB區塊鏈先再推出

ShibaCon-更新:柴犬幣大會,預計曼谷 2022舉辦、布宜諾斯艾利斯 2023 和布達佩斯 2024

麻煩樓主PIN,同埋俾返CREDIT我做翻譯

如果以1hr chart睇,好似啱啱sma20個位就彈返。。。。。噚日都有一下係咁
都係果句 投資涉及風險
量力而為唔好訓身all in 就啱
琴日5000入都賺一半,可惜冇追
再次感謝
Shiba如麻
買多啲啦
唔好俾人睇死
80放左,等位再入
之前入咗四千萬粒
而家同樣價錢只係入到二千四百萬
蝕死
之前買左500蚊50倍當玩下 呢排唔得閒睇 原來升到咁 發生咩事 無啦啦有3萬幾蚊入袋
買完訓左教 成兩三星期唔記得有呢回事
買左一億粒玩下
我完全明白呀
只係自己唔會去話笑9人地既投資選擇 賺蝕自己負責
屌我真係無見到有ching買左shib出黎gel哂頭,風氣算好好,又無屌人社工,都要俾人下下垃圾,你分析完一輪點解佢咁撚垃圾我就倨d
https://twitter.com/ShibInformer/status/1453505226472927233

$CIV (@token_civ), a 'woofable' token in #ShibaSwap, has a fun game for this Halloween. And SHIB or xSHIB holders can participate too! Just go to and fill the information requested in the form here. You will receive an NFT, that you can see in
@opensea

大家有興趣可以一齊去玩下
當日doge都係咁上下即
又係doge升市跌
即係如果shib升而個市冇跌既,應該冇咁大仇口只不過而家係shib升但個市跌咁解
真係

無人開po gel 頭已經好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞