柴犬幣(SHIB) [6]

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
一年賺咁多,我miss咗shib,不過好在無高追shib,而係搵玩其他細幣,仲有喺uniswap買
可唔可以講解多啲隻spell
高手…
聽日份pt出糧,打算入多4億粒rv總共齊頭5億粒
有D難講解,真係明就明
不過如果你哋見識過uniswap/sushiswap呢Defi 1.0有幾方便
spell係defi 2.0
你哋可以諗下幾有潛力
與其博0.0001%i機會做億萬富翁
不如博10%做百/千萬富翁
要好似你咁識揾爆升幣先得
我身邊有3位朋友賺咗10M HKD
大家都係公屋仔,白手興家
唔怕死可以睇睇SPELL/RV/STARL
你哋join埋一齊start咗個團隊定係點
你同柴巴rv同路喎
買SHIB記住,升就追,跌就溝,出糧就入貨

止蝕係多餘,回調姐係特價

止賺都係多餘,高處未算高

最好供埋DOGE,心雄既就買埋BTC

乜春波動大,槓桿損耗乜乜柒柒理撚得佢,呢啲野唔係我地諗得明,有咩危機不可以色色狗會搞掂,可以色色緊張過你,信自己不如信隻狗
都係自己分開玩
得閒喺group分享下有潛力嘅幣
而家識玩想發達嘅已經唔會買top20嘅幣
top20最多係穩定少少嘅投資
想問多啲 哩啲細幣 如果真係爆升咗 咩時機take profit好? 有無話要幾多倍咁 定係收返個本就任佢飛
睇你咩心態
如果用一般投資心態,你賺10倍一定一早走咗
賺最多嘅朋友,起碼HODL 3年以上
同埋要有信念
升少少唔可以貪心
short-sighted profit無撚用
咁多年前已經玩緊crypto 抵你哋發
我玩法,一定唔會一炮過入或走
走貨會分開五至十份,分段慢慢走,如果好似而家跌,就可以入少少,8000放少少,10000又再放d, 自己定下風險注數
係囉 咁我都無理解錯
d RV要鎖
用doge做例子
我有個做投資嘅朋友
以為自己賺16倍已經好撚醒
賺咗20萬美金
點知另一個HODL嘅傻仔
做咗千萬富翁

我之前$2買BNB,$50放以為自已好撚醒,果時揸緊1000粒
依家玩都唔遲嫁
crypto依家未真係變成主流
下一個bitcoin halving應該係最後一個大牛市
你睇唔睇好bitdao?
巴打想請問下點解睇好RV
呢個無留意,要睇睇
1. 新 project
2. 少有概念
3. shib project
4. marketing 幾好,幾active
即係你都睇好shib未來 只係覺得佢會升得唔夠多?
用緊幣安搵唔到
巴打點買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞