柴犬幣(SHIB) [6]

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
NFT, transaction, song list

全部都burn到幣之後真係只會愈黎愈少幣
好似呢堆就係V神一早dump入黑洞嘅幣,old news黎
on9少陣啦
?
柴犬幣今個月都食唔到零
等下個月
等佢整固多d先,即係經歷幾次波動,先有力上去
唔清零我係唔會放
唔好咁急 佢其實算好快 上左幣安大半年又再大搞作升到依家咁 好多人0005果時入 已經賺到笑
睇到隔離台係咁反,我就知道Shib呢一次係crypto嘅第二次神話,如果無威脅佢地都唔使反到話「我要柴狗死」。

再一次證明子華神理論:「我唔要你畀多粒魚蛋我,我要佢無左粒魚蛋。」

佢地攻擊shib無非都係話屎幣、meme coin、market cap大過bitcoin。

個世界一路都變緊,facebook改名叫Meta,而家日日講緊「元宇宙」點同NFT結合,肯定有既得利益者唔想人地好。

shibarmy,stay strong,呢半年來大家都捱過,其實都無嘢好輸。
佢地驚自己啲coin貶值
Just strong hold, 好少見幣圈係咁大籮人有信念咁玩
就算我幾撐SHIB,我都唔會話BITCOIN垃圾,HUSKY係SCAM,DOGE係老千。

本來個幣市就係各有各玩,你隻幣有前景就自然有人入,我講幾多句都晒氣,市場會說話。
起左佢底,crypto淡友
原來on9仔黎,可無視

唔該巴打
Well said
屌你老母做假膠都唔緊要,可唔可以唔好咁鬼煩,成個小學雞咁
000025買 見特價又入返啲先
特價 Shibarmy 不問價入
咪係囉 各有各玩咪算 又話人地破產又話要人地仆街死 個班友咁撚黑心
其實有D取巧佢講得。
實際上你係掘緊ETH,只不過個Mineable用shib做返reward俾你。
如果你咁講,你都可以話可以掘既
但咁計完全唔划算,俾我直接掘eth算啦
魚蛋論,不必理會
個班廢老黎,係以為自己接受左bitcoin eth就已經好撚勁嘅廢老
For新手

所謂[掘礦]唔係真係有個礦係度你用算力掘,而係本身有人要做交易,礦工將呢個交易資料pack上區塊鏈,礦工會向你收取reward,我地叫燃料費(gas fee)。

shib係用erc20技術,即係以太坊,因為目前shib無自己區塊鏈。而以太幣就係以太坊既reward token。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞