柴犬幣(SHIB) [6]

1001 回覆
2 Like 5 Dislike

無咩? 其實我都係新手淨係用緊binance
如果唔係賭身家,跌嗰少少真係冇乜好怕。
我自己就咁諗,我身邊有買幣既人得兩個,遲下啲幣普及化,就係我收割之時。
都係儲錢,不過我儲幣咁解啫。

多謝柴爸介紹rv
我喺佢個官網度咁下載佢話淨係得支那apps store 先有 binance 手續費有冇話係幾多新手來講係咪都易用? thanks
Binance除左弱智應該冇人唔識用
Binance一定係最易 好似1%手續費
但無得買細coins, 細幣發展到上到binance有得賣嘅時候已經升咗好多倍 錯失發達機會
你個cost真係抵
我之後加左倉, 平均價 35,000,000 per HK$100
我都有買少少SAND, 但隻game個樣麻麻地
仲買左少少VRA, 班友又on9又hype, so far升左60%左右
早買早享受,不過依家都重好早

你見好多人重問緊乜黎同點買就知
我之前都有好多幣,之後放哂去買shib同rv
係,
0.00006000 - SHIB
0.00000030 - RV
同一班creator, 同一個ecosystem
RV而家先岩岩開始, 只係上左一間bibox exchanges
諗下如果D hype由SHIB轉去RV
好難想像隻RV會唔爆升
呢D altcoins
如果本身冇乜development
而揸左半年都未試過單日升10%以上, 都係走左佢算
真,仲未計佢每一個transaction 都會burn幣,又出自家NFT,雖然我窮撚入得5億粒但係我信好快就唔係窮撚了
岩岩接觸crypto
想知如果而家升到0.0001起碼要幾耐
答到你嘅全世界都all in咗啦有機會永遠都唔到咖 每樣嘢都一定有風險
希望今個bull cycle未完啦
我記得2017年12月個個都好high, 然後就無啦啦狂跌了
當年講到自己幾有願境既Top 20 coin/token而家都唔知去晒邊
才志巴 平時用咩平台買eth 最抵 啱啱睇metamask 1000hkd 要100幾手續費
見到其他巴打都係咁講所以想試吓用其他
入左一億RYOSHI
大家係點樣買rv
幣安買完eth發現射錢都收成舊水
Thanks 才志巴
我射咗少少之後 然後發現比唔起gas fee
依家80$
想請教下,可唔可以用trust wallet?

binance>wallet>swap
swap轉完會係wallet,唔係首先要係wallet加返相應幣種?
同埋rv係咪淨係support erc20?
d gas fee 貴到
百幾usdt 果度都買左幾千萬粒RV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞