柴犬幣(SHIB) [6]

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
呢家日日跌
散水
至少回調番1半
通常啲新幣上市頭果幾個月都跌一半
都係用SHIB啲利潤買
輸晒咪當放左場煙花
咁係因為你買得遲

我已經DOUBLE有突.打算HOLD一年睇下佢有乜發圍
每日買少少係個幾好既方法
橫掂買USD10又得
咪當買條波
柴犬係咪應該要坐耐d睇下有日唔知邊個黎多轉咁先有機?
我打算做DIAMOND HAND,我都渣左半年,知道佢做緊乜,BURY係平台等佢上0.001
係 太遲發現佢
不過佢跌一半以上我都唔surprise
想再加倉
暫時睇4000呢個位幾穩,3000可以加,個人建議
我覺得呢隻野既marketing真係好掂
可以攪到全世界都hype晒
最衰gas fee貴
我平時最鐘意DCA咁買
唔覺唔覺儲到好多平貨
今個bull cycle未完
大把機會再爆上
真 而家allin 再hold 到kill 多幾個0
佢一開始捐一半俾V神癡流量已經有話題性,只係大家仲覺得佢停留係MEME COIN階段,但其實已經出左好多新野,大家好似發現新大陸咁就一堆資金流入。

講到尾,一隻幣可以炒起,一定係要多人識+有實際用途,好大部分幣都係先研發佢既用途,先再慢慢等人認識;但SHIB調轉,先有人認識,再慢慢開發佢既用途。

你話發展自己區塊鏈、開NFT、開發自己隻GAME、做定期收利潤、允許新幣發行,其實唔係咩新鮮事;但暫時未有一隻幣係有齊呢五樣野,呢個咪就係成日講既[生態圈]。

一般傳統都係需求出現,商人/技術者就會為其提供需求;SHIB就係自己創造需求,所以就係我就算升五倍都唔走既原因。
可以去BIBOX買
https://twitter.com/seewood16/status/1453928892654292998?s=20

BTW,RYOSHI 首個CONCERT會係5:30 UTC(應該下午一點半香港時間)開始,大家可以參與下
真 allin?
我最多放30%喺一隻幣度
睇下佢會點樣發展而家最HIT既 NFT, metaverse, gaming-to-earn, Defi
一出一入收1% + premium 我唔太鍾意
個個都all in 唔通個個都all in咩
佢D SHIBOSHI NFT就被人掃晒,但我有D好奇隻狗可以出乜GAME,因為真係無消息流出
呢度有幾條友玩膠,你見我無推就知乜事,可以唔使理就得。

認真POST發問討論有助SHIB穩定發展,其餘一切無事就得
呢度有幾條友玩膠,你見我無推就知乜事,可以唔使理就得。

認真POST發問討論有助SHIB穩定發展,其餘一切無視就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞