柴犬幣(SHIB) [6]

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
yeah
佢仲好過doge,而且仲有好多嘢搞
nothing is impossible, haters gonna hate
好多人都睇唔doge啦,而家睇唔起shib有幾出奇?
有你同柴巴信心大增,可惜大學啱啱grad冇幾耐搵得好少,聽日出糧想加到5億粒第一次感覺自己好早上船,anyways多謝巴打
uniswap/metamask
我懶,直接用metamask swap
未上binance/okex/ftx嘅幣先最有機會發達
上曬大exchange,其實已經好遲
RV上到大exchange 一仙不是夢
睇數據,其實1仙好唔現實
不過上到0.001 OR 0.0001 都發啦
新手想問RV即係邊一隻
之前冇玩過幣 想問下巴打metamask 係點樣入錢 同埋呢個平台係咪算方便?thanks
啱,5億粒上到.001都開心死
metamask係好撚方便
點入錢?你用過wallet轉幣未?轉過就知道其實都係揀erc再copy and paste wallet
5億粒買咗幾錢左右?
頭一億唔計fee用左20美金到,聽日出糧會用200美內買多4億粒
未啊之前未玩過幣 我今晚再去搵吓資料先 thanks 巴打
巴打覺得metamask係咪好用過trust wallet?
唔撚知點解樓主可以唔pin,仲有柴巴有分享過好多有嘢都冇pin,之後要整個整合先,credit to柴巴and me:

RV買法

1.喺Exchange買eth
2.之後喺入面嘅eth wallet射你啲eth去你MetaMask/Coinbase wallet
3.再之後connect你個個人wallet去shibaswap
4.connect左之後去”swap”到將你嘅eth swap做rv,記得留啲eth俾gas fee,呢排啲gas fee好貴
(搵返SWAP介面有個齒輪仔,入去[Transaction Settings],SET返Slippage tolerance要2.5%,否則無法完成交易)
5.swap到成功就等於買到RV,會喺你wallet出現
大志巴你gas fee咩價位
有你同柴巴信心大增,可惜大學啱啱grad冇幾耐搵得好少,聽日出糧想加到5億粒第一次感覺自己好早上船,anyways多謝巴打

才志巴你gas fee咩價位
Thanks 才巴
巴打可以分享下點揀d幣?
都要百幾美好撚貴所以聽日買要搵啲平嘅時段買
新post

柴犬幣(SHIB) [7] shibarmy不死
https://lih.kg/2754587

柴巴已經整左整合
巴打我想問多少少
1.Exchange 係一個指 metamask 入邊定係其他網站?因為我唔知keyword 係咩就咁揾exchange 搵唔到啲咩

2.Eth 係指 以太幣? 同以太坊有咩分別? thanks巴打
新手簡單啲直接download Bibox開戶買吧
唔巧意思咩都唔識 不過啱啱見到Bibox 冇喺香港apple store 上架? 同埋我見metamask 都可以買eth 但係佢每次手續費都幾貴 Bibox係咪會平少少?
1.Exchange係指binance/Coinbase/kucoin/Crypto.com 個啲,MetaMask/Coinbase wallet係另一樣嘢黎

2.以太幣係eth,eth係ethereum簡穩,以太坊係ethereum 個blockchain,而eth 係佢地發行嘅幣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞