[KPOP] K-POP 2021討論區(81)

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
以往最期待嘅smtown halloween party相 依家
見俾人話忍唔到想反駁
但講多錯多反而仲衰咗
出道十幾年都唔識忍下或者出篇有用嘅聲明
上次佢撞車單野就知佢性格差啦
揸車撞到人仲屌返網民轉頭
咁樣已經冇咩男人埋單
IU成為史上第一位 Perfect All-Kills 次數超1500次的歌手

可能正正係佢經歷過太多嘢(生離死別)
先至覺得無論做乜,正確與否都有人指指點點
不如盡量跟隨自己心意講自己想法同過生活算
反正都唔知聽日自己仲喺唔喺度

利申:非撐
唔怪之得之前咁多是非團裡面多幾個呢d都唔掂

發覺好多idols 出身,唔知係咪讀得少書,都好似唔經大腦
子瑜同mina 夾住㜕娜即刻樣衰左
Sana 張相係咩事
淨係佢連口罩都唔識戴...
有冇諗過到今年為止
DSP有6年冇一位過
關咩事,係衰自己on9姐,呢單野涉及投機就出少句聲,咨詢律師再出聲明,唔關係咪指指點點事。

其實如果真係唔care人點睇,係唔會得閒成日部住人點講自己同唔會成日出story / po反撃

我識有depression 既人又係好在意人同自己諗法唔同,同鐘意上網批鬥人。其實有時性格太執著,愈易出事,不如接受多d意見
Hey 0 一位李娜恩
我唔係淨係針對呢單嚟講
當然呢單牽涉到法律層面就梗係應該謹慎啲
我意思係佢平時份人處事態度都係咁
唔知關唔關情緒病事啦(當然唔可以完全用呢個做擋箭牌)
所以佢會咁回應我完全唔意外
的確係佢作風
https://youtu.be/wNS0EY_lVVQ
LIGHTSUM - Oh my god
冇KARA…….
DSP只係一個垃圾公司
大醬湯依家冇晒聲氣嘅
最大粒嗰個要領功,其他國家慢慢放棄變共存,佢係要威畀人睇,有咩計
咁希望佢聽日唔喺度啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞