[KPOP] K-POP 2021討論區(81)

1001 回覆
12 Like 12 Dislike

Ailee
做咩搞到咁?
你25到反埋鯰鯰 反鯰既我都睇唔過眼
厭太悶想試下自己起路搭水管
挑戰下自己極限
晏就負評我嘅出嚟講兩句
話韓網啲人都撐佢嘅出嚟講兩句
啲人估緊泫雅係咪同Dawn散咗
Dawn或成為最大輸家
咩事?
咁突然
純粹係泫雅呢兩日喺ig share咗啲sad歌 啲人就估係咪最近散咗
佢唔係有情緒病咩,未必分手我覺得
太妍接力
日日都有花生
想炒內線仲扮野
唔係掛
2021 Melon音源 TOP10 預測 (可能還會變動)
第一名 IU - Celebrity
第二名 Brave Girls - Rollin'
第三名 防彈少年團 - Dynamite
第四名 小賈斯汀 - Peaches
第五名 aespa - Next Level
第六名 IU - LILAC
第七名 KyoungSeo - 夜空中的星
第八名 李茂珍 - 紅綠燈
第九名 防彈少年團 - Butter
第十名 IU - Hold My Hand 或 MSG Wannabe - 只看著你
來源: theqoo https://theqoo.net/2212180996

1. 原本以為 Rollin'會是第一,沒想到不是啊,IU真的好厲害
2. aespa.. 好厲害
3. 原來Celebrity這麼受歡迎!! 好驚訝
4. 希望能把第七名拿掉ㅠ
5. 李茂珍真的好厲害,成為新的音源強者了
6. aespa真的好厲害,新人竟然這麼強
7. 這裡的歌我全都聽過,但是KyoungSeo? 那是怎麼回事?
8. 只有一首歌我沒辦法理解
9. Dynamite是去年出的歌耶,好厲害
10. IU終於有機會拿下年榜一位了
11. 我也想說KyoungSeo是什麼,所以去YouTube搜了一下,結果發現是常常聽到的歌
12. IU的Hold My Hand太厲害了,那是10年前的歌耶
13. 雖然不認識KyoungSeo,但常常聽到夜空中的星,她也是音源囤積的歌手嗎?
14. Next Level的走勢真的不得了.. 雖然是5月發行的歌,但今天還在日榜5位..
15. IU超瘋狂的,防彈也很厲害,身為男團音源成績還能這麼好

(轉載請註明出處,謝謝~)
cr: 韓網評論翻譯站https://www.facebook.com/KpopNewsTranslation/
佢可以準備轉行
演藝生涯正式玩撚完
韓國娛樂圈今年年頭去到年尾都咁精彩
每日都有花生食
太妍單野其實仲嚴重過金宣虎
點睇都係內線交易
兩個都係屎
唔使爭
泰妍單嘢會唔會令佢退出驚六
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞