[KPOP] K-POP 2021討論區(81)

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
視乎韓國網民風氣如何
睇到班fans話佢咁有錢使咩炒笑左
班fans搵個窮撚炒比我睇下
想惠利返嚟
金宣虎洗爆幾個post
其實冇興趣知
講泰妍幾頁就紅色大字
惡過狗喎
拍機智的xx 生活
之前fnc內線交易大神簽約都好似要潛一排
Share thank u, next得唔得

[新聞] '私生活爭議' 金宣虎復出的可能性?

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1635424014.A.833.html
11億買4億地皮
佢當韓國人係智障咩
點信
邊有可能分手
兩個臭味相投天作之合
兩人打風都打唔甩
2021 Melon音源 TOP10 預測 (可能還會變動)
第一名 IU - Celebrity
第二名 Brave Girls - Rollin'
第三名 防彈少年團 - Dynamite
第四名 小賈斯汀 - Peaches
第五名 aespa - Next Level
第六名 IU - LILAC
第七名 KyoungSeo - 夜空中的星
第八名 李茂珍 - 紅綠燈
第九名 防彈少年團 - Butter
第十名 IU - Hold My Hand 或 MSG Wannabe - 只看著你
來源: theqoo https://theqoo.net/2212180996

14. Next Level的走勢真的不得了.. 雖然是5月發行的歌,但今天還在日榜5位..

(轉載請註明出處,謝謝~)
cr: 韓網評論翻譯站https://www.facebook.com/KpopNewsTranslation/

Next Level坐6望5
早啲出嘅話可能排得再高啲
但有無咁hit又好難講
成日都諗如果唔係揀正5月果個時候出嘅話有無咁好命水
一頭問號
佢鬧緊邊個?
我都貼左至少兩篇泰妍新聞
如果有會繼續貼
以韓劇太誇張,原來韓國社會現實仲誇張
咪理佢 有咪繼續post
又唔見佢鬧金宣虎係你邊位
樂壇腫瘤犯咗法應該要退出娛樂圈
Nigga
係就好
組合THE BOYZ的2名成員將出演”文明特輯”。 ​​​

一定有處撚啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞