你出圖我分析

1001 回覆
4 Like 18 Dislike
Snap 收左皮 睇下48 大區間底會唔會有支持位 穿左無底 唔睇好

TWTR 同上 睇50蚊有無支持 呢期社交媒體全部ER收晒皮

Dkng 周線頭頂肩 再落又係收皮 好多散貨棍 唔睇好

Docs ipo stage down trend 睇下會唔會搵到位整固橫行一段時間再上 唔建議介入
Dog net 同 se點睇?
黎緊個星期六做個consolidation 同 review 方便大家追post

今晚開盤睇下會唔會升番上上一個support leave
如果開盤仲喺呢個range 到橫盤就等機會開put
Dog? 係咪想講ddog?

Net 成個勢其實仍然比較強 短期黎講一輪既parabolic move 會有profit taker留意返同期都係強勢既upst 已經轉弱左 要睇下net 圍繞住10sma 既action 會唔會守到 如果跌穿10sma 後五日內無reclaim 返 可以宣告uptrend 轉弱

Se 無乜特別 慢牛 貼住50sma 上150sma 係大support 真係想買係呢兩個位入注比較好 唔洗做breakout play 我唔太識買呢種 比較少介入
係ddog
Intra day action 唔太識睇 通常靠運氣同盤感
bkkt
巴打一世平安
四隻都有貨呀屌
Ddog 本身行緊突長既貼住21sma uptrend 呢排突然上沖breakout 本身就未必係good signal 加上follow up action 唔多好睇 唔太樂觀 要睇下會唔會守得住10sma 但個人覺得squat 既機會比較大
想問多野坐左好耐
彩數妖股一律睇運 賺到算你好彩
有無profit 打底無 我係你就cut loss 搵新股追
Lower higher 過氣妖股無睇頭 叫係底部橫行 都係睇彩數啦
YTD仲係正數
DKNG係岩岩呢兩日入
個市個勢好似轉差,唔知轉咩股好
唔該巴打
我呢排都係靠短期trade options 黎將盈利最大化
但最主要都仲未決定自己既玩法
fb
Don’t force trade my friend 無野買咪打下機過日晨 fomo 係死得最多人既地方

你果d股仆街程度係由高至低咁排 真係要清亦應該按你個排序咁清 愈弱勢愈快清
圖表係滯後數據

晒Gas
輸下錢就會搵到no need to force it
#133 add on 反彈gap down er 天量大陰燭皮已收 要時間搵返個底 目前我睇唔到
我就係交左一排學費先不斷去試唔同邊種trade先適合自己btw多謝巴打
都係果句 你觀星象睇風水都可以 賺到錢就得
一齊交流學習
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞