你出圖我分析

1001 回覆
4 Like 18 Dislike
Rblx
幾好 我都留意緊 前面做左個stop hunt 破今日枝燭頂會入
升得睇唔明 呢類股敢沖敢坐就OK 我唔會買 價格太低
BX BLK
ONON BL ANF
Bx 強勢股 吊打其他金融系股票 10sma先試注
Blk 個tennis ball ok的 破頂咪追
無咩意見 年中幾千張呢類圖 要搵佢地爆升既可能性要搵實有 但最後你買入之後幾時應驗 甚至乎會唔會應驗係無人知 我無興趣去買呢個可能性
Onon 睇多陣先 上市時間太短 要整固下先
Bl 好choppy 下 成交太低
Anf破左downtrend 做緊range 睇下黎緊爆邊係咩方向 可以觀察下
mq 同想問佢就黎LOCKUP PERIOD 有無咩影響
早兩日玩過 快入快出賺左個lunch走左e家睇圖蝕個lower higher 距離都好遠 睇下守唔守得到之前個range 守唔到就好有機會變pump & dump

你意思係咪解封通常解封會跌一浸 驚咪避一避
lcid
pltr
Riot
30蚊有貨 36.1走左半 剩底breakeven 會走 目標60蚊會all sell 暫時黎講仲係爆升階段 無貨就唔好追住 起碼做多兩三日收縮破頂先追 有貨揸多陣 呢d位隨時一個反高潮對返落去
發現好多人問呢隻 可以爬下文 基本上屬於可以觀察
Blockchain 股呢排都ok 但係佢無乜起色 可以睇下會唔會同同行一齊上
擔心財報變成割韭菜
一律驚就唔好買 handle唔到情緒一定落唔到正確決定 蟹左唔止蝕又哭喪 爆升揸唔住又dump春 邊樣都會放大你既情緒

跟手就報復式交易 下下all in賭錢/明明轉左勢但死揸 輸大錢就係咁黎 輸完咪後悔 之後睇個人造化係痛定思痛穩穩陣陣研究下 一係就屌晒老母從始覺得買股票係scam係呃錢 直到某日見到大家賺好多錢又返黎試下無限loop

呢類case成日見
30坐左幾個月,咁我睇多陣
希望明明早幾排佢仲係巨頭 而家居然同Mara差成20蚊真係陰公

SPCE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞