有無人好憎松井珠理奈#11 AKB48總選倒數第十一次召集救世軍

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
今年肥秋有邊首數字團作品好聽?

等緊櫸

NGT新單

瀨户內之聲
48單、米單、櫸就見仁見智

stu 個隻我覺得個MV 一流
隻歌算不過不失

不過成個STU 俾人個感覺好舒服

等緊櫸

NGT新單

瀨户內之聲

隻歌算不過不失

地元歌 差極有個譜

等緊櫸

NGT新單

瀨户內之聲

隻歌算不過不失

拍到成個旅遊特輯
https://twitter.com/reco_oshirase

【第5回レコメン!女性アイドル顔だけ総選挙 速報】
20位 白間美瑠(NMB48/AKB48)
19位 渡邉理佐(欅坂46)
18位 長濱ねる(欅坂46)  
17位 生田絵梨花(乃木坂46) 
16位 松村沙友理(乃木坂46) 
15位 渡辺梨加(欅坂46)
14位 松村香織(SKE48)
13位 太田夢莉(NMB48)
12位 鎌田菜月(SKE48)  
11位 菅井友香(欅坂46)
10位 齋藤飛鳥(乃木坂46)
9位 堀未央奈(乃木坂46)
8位 相楽伊織(乃木坂46)
7位 西野七瀬(乃木坂46)
6位 渡辺麻友(AKB48)
5位 横山由依(AKB48)
4位 山本彩(NMB48)
3位 佐々木琴子(乃木坂46)
2位 松井珠理奈(SKE48)
1位 白石麻衣(乃木坂46)

悔しい

唔撚係呀

喺twitter度又悔しい
呢d情況下明明正確答案係多謝大家支持
再進取d就係我會更努力去拎第一
苦你老母啊

喺惜しい先啱
都一樣啦
不過今次佢惜しい完醒起多謝人投票
唔知係唔係關公做緊野

佢想過白石真係傻撚左
佢跟本連個榜都唔應該入

白麻真係好屈機

白麻唔係第一呢個榜根本冇公信力
不過禾珠第二又何嘗會有
松井珠算唔算係
「窮得只有錢(總選)」嘅最佳代表

陰公俾台仔黑到一棟都冇

只剩總選這塊遮羞布而已

呢句真係好精警
值得入金剛棒
上次jr有加班車出東京
等睇今次有peach出加班機出東京大阪

那霸同成田有時間限制 冇得加
今年幾多號搞?17?

請見證珠登基

特登呢日唔交更食花生

新飯想問
有冇得直播同埋其實有咩睇

中午睇con
晏少少睇選舉開場
6點之後睇廣告

富士
btw見到有人撐珠話佢一直以黎好多貢獻,黑子選擇性睇唔到
其實"貢獻"左d乜?
9人同時卒業壯舉 玲奈走左之後既每況愈下

我都想知

咁講啦,佢對SKE(或者係aks營運)既貢獻就係割左好多腎。
握手會,投票,果啲要錢既都賣得唔錯。呢啲營運有數據睇既,相信肥秋要攬佢,佢交唔到呢啲數都攬唔實既。

至於你話對SKE成員既貢獻就未諗到
今年幾多號搞?17?

請見證珠登基

特登呢日唔交更食花生

新飯想問
有冇得直播同埋其實有咩睇

中午睇con
晏少少睇選舉開場
6點之後睇廣告

富士

我好記得架,前田敦子返嚟上台獻花,佢去緊廣告
btw見到有人撐珠話佢一直以黎好多貢獻,黑子選擇性睇唔到
其實"貢獻"左d乜?
9人同時卒業壯舉 玲奈走左之後既每況愈下

我都想知

咁講啦,佢對SKE(或者係aks營運)既貢獻就係割左好多腎。
握手會,投票,果啲要錢既都賣得唔錯。呢啲營運有數據睇既,相信肥秋要攬佢,佢交唔到呢啲數都攬唔實既。

至於你話對SKE成員既貢獻就未諗到

肥秋有講過佢依家識得又熟既48成員得櫻花同松井珠
6點之後睇廣告

富士

我好記得架,前田敦子返嚟上台獻花,佢去緊廣告

舊年有進步架啦唔係亂9咁入廣告,前年真係災難,一有感言就去廣告
其實我寧願佢將個畫面cut開佢
下面賣廣告出字出圖
其餘正常播發言,一家便宜兩家著

電視台係唔可以喺節目入面播廣告(日本應該都係咁) 所以一定唔會咁做

利申: 某電視台員工
其實我寧願佢將個畫面cut開佢
下面賣廣告出字出圖
其餘正常播發言,一家便宜兩家著

電視台係唔可以喺節目入面播廣告(日本應該都係咁) 所以一定唔會咁做

利申: 某電視台員工

原來如此,我見台灣中國都可以

就算得,我諗d客都唔想自己個廣告佔得半個畫面
宣傳

2017年6月8日(木)
開演:18:15~
「ただいま 恋愛中」公演 大島涼花 卒業公演

出演メンバー

大島涼花・加藤玲奈・木崎ゆりあ・後藤萌咲・竹内美宥・達家真姫宝・田名部生来・福岡聖菜・馬嘉伶・伊豆田莉奈・岩立沙穂・岡田彩花・北澤早紀・村山彩希・西川怜・山邊歩夢
私人野
想問下有冇人611或者727係東京 又冇預定活動做

跪求黎睇一場live 幫我排買d野 門票錢我出

如果有 請PM我 真係無言感激

你個名又畢業 慘 727生日不過都應該滯港 可以既自己去啦 諗下辦法

唔撚係呀

苦你老母啊

喺惜しい先啱
都一樣啦
唔知係唔係關公做緊野

佢想過白石真係傻撚左
佢跟本連個榜都唔應該入

白麻真係好屈機

不過禾珠第二又何嘗會有

利申先:469
白麻今年寫真賣20萬本破晒記錄
仲要翻印左n次
救世珠本寫真先賣得3萬仲諗住爬白麻頭

剩係ske都大把人靚過救世珠

唔撚係呀

苦你老母啊

喺惜しい先啱
都一樣啦
唔知係唔係關公做緊野

佢想過白石真係傻撚左
佢跟本連個榜都唔應該入

白麻真係好屈機

不過禾珠第二又何嘗會有

利申先:469
白麻今年寫真賣20萬本破晒記錄
仲要翻印左n次
救世珠本寫真先賣得3萬仲諗住爬白麻頭

白麻真係好撚靚

利申,有買寫真
第5回 女性アイドル顔だけ総選挙 結果

1位:白石麻衣(乃木坂46)
2位:松井珠理奈(SKE48)
3位:佐々木琴子(乃木坂46)
4位:山本彩(NMB48)  
5位:横山由依(AKB48) 
6位:渡辺麻友(AKB48) 
7位:西野七瀬(乃木坂46)
8位:相楽伊織(乃木坂46)
9位:堀未央奈(乃木坂46)
10位:齋藤飛鳥(乃木坂46)
11位:菅井友香(欅坂46)
12位:鎌田菜月(SKE48)
13位:太田夢莉(NMB48)
14位:松村香織(SKE48)
15位:渡辺梨加(欅坂46)
16位:松村沙友理(乃木坂46)
17位:生田絵梨花(乃木坂46)
18位:長濱ねる(欅坂46)
19位:渡邉理佐(欅坂46)
20位:白間美瑠(NMB48/AKB48)

https://mdpr.jp/news/detail/1692285
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞