有無人好憎松井珠理奈#11 AKB48總選倒數第十一次召集救世軍

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
呢樣野真係好弔詭
點解媒體訪問講既野同個人twitter/手機blog咁唔同

有咩問題

得罪講句 人地手機blog冇諗過你地會傳黎傳去架喎
呢樣野真係好弔詭

有咩問題

下冇家呢度要黑就黑 話知你手機mail 定私底同老母朋友講既野 總知你珠就係錯 就係一切罪惡既源頭 48步向滅亡既禍根
啱啱先發現原來ngt有個宮島亞彌又幾正咁喎

我覺得菅原 りこ都唔錯
雜誌訪問有曬經理人係身邊基本上無可能講錯嘢既
http://ske48matome.net/archives/50201059.html
俾佢握一下會唔會手都斷埋
雜誌訪問有曬經理人係身邊基本上無可能講錯嘢既

講錯咗都唔比你登啦
有無人知下個禮拜選舉邊到有直播睇
B台有無
B台有無

富士台睇廣告
又或者上大陸網有直播
呢樣野真係好弔詭

有咩問題

下冇家呢度要黑就黑 話知你手機mail 定私底同老母朋友講既野 總知你珠就係錯 就係一切罪惡既源頭 48步向滅亡既禍根

真珠推
呢樣野真係好弔詭

完全唔覺。。。

靚到呢

河西
B台有無

你下星期再上黎望望
B台有無

你下星期再上黎望望

呢樣野真係好弔詭

有咩問題

真珠推

你地先係真珠推
一直以來辛苦了
禾珠又諗住開showroom直播訓教?

手機mail唔想比人傳比人睇
咁不如開個私人ig Twitter自己寫比自己睇

一向mail都係for自己飯睇
你第一日睇48?

要谷票呀青

一向mail都係for自己飯睇
你第一日睇48?

個個周圍傳仲有人訂mail睇 呢d係要俾月費訂家..
就算唔講錢既問題
飯之間都不成文規矩唔好周圍傳
mb亦有講過唔好外傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞