有無人好憎松井珠理奈#11 AKB48總選倒數第十一次召集救世軍

1001 回覆
17 Like 0 Dislike

你地覺得係珠推貼出黎?
大把hater特登訂啲自己黑既mb
留意佢地講咩拎黎黑啦
仲有訂mail個陣就聲明話唔可以公開出去
係貼吧個啲一直做埋啲違規野咋
mail不嬲都係比飯睇既野黎

支持ching唔公開比人睇呀

nmb 008

https://www.ptt.cc/bbs/AKB48/M.1497183376.A.3D0.html

哲學家008
為人之餘又可以為己
相反⋯⋯

禾珠人生充滿悔しい

禾珠人生充滿悔しい

禾珠原來胸懷大痣

禾珠人生充滿悔しい

禾珠原來胸懷大痣

年年目指1位仲唔大志?

nmb 008

https://www.ptt.cc/bbs/AKB48/M.1497183376.A.3D0.html

哲學家008
為人之餘又可以為己
相反⋯⋯

有冇人買左佢本哲學書

禾珠人生充滿悔しい

禾珠原來胸懷大痣

年年目指1位仲唔大志?

成為某個第一名, 要是沒有可以一起分享喜悅的夥伴在, 還不是一場空嗎

禾珠人生充滿悔しい

係咪官方角色認定一定要佢嗌悔し

禾珠人生充滿悔しい

禾珠原來胸懷大痣

年年目指1位仲唔大志?

成為某個第一名, 要是沒有可以一起分享喜悅的夥伴在, 還不是一場空嗎

珠: 我呢條命叫 一將功成萬骨枯
5 完全垃圾,編劇on L 9

一開始睇到套野咁電影feel, 製作又好認真咁,以為神劇
點估到d劇情慘不忍睹 最後仲陷家死哂大結局

得禾珠冇死

人地以不死身姿態去為喇叭叭報仇
日日都見中井りか長開showroom其實NGT係咪真係無咩JOB做?
日日都見中井りか長開showroom其實NGT係咪真係無咩JOB做?

hkt啲陳偉霆衰極都有lesson上下
我就真係唔係幾明點解可以咁得閒

應該係
中井叫做團內top都咁得閒,可想而知

剩係做sr 做到個速報第一都夠啦
佢地啲sr多唔多人扔塔

其實mb平時有咩做 除左溫仔
其實mb平時有咩做 除左溫仔

後生個堆其實好多都返學
中井開少半日又俾人放

nmb 008

哲學家008
為人之餘又可以為己
相反⋯⋯

有冇人買左佢本哲學書

想睇,但唔識日文

今年第一黨無奬品,如果拎到第一既希望可以搞SKE感謝祭

九唔搭八

九唔搭八

潛台詞

1: 我拎第1機會大過SKE拎第1黨

2: 我即SKE ,SKE即我。我贏左要全團慶祝。

3: 你地味噌投幾多個入圈內都冇用,請集火我本人,我贏左會爭取有感謝祭,第一黨唔會有。

九唔搭八

佢唔係應該話如果ske攞到第一黨就攪感謝祭
點解話自己第一先攪

如果真係ske係第一
但係你衰咗
咁攪唔攪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞