有無人好憎松井珠理奈#11 AKB48總選倒數第十一次召集救世軍

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
即係啲票唔會好似itune卡咁有啲野封住個number 挖甩咗先睇到

冇野封
即係啲票唔會好似itune卡咁有啲野封住個number 挖甩咗先睇到

冇野封

咁買票 真係靠個信字
廢票係麻友集資中左伏?

開post個樓主聲稱麻友推姐,佢喺淘寶買左50票,點知50票都投左珠既速報,賣家換左新既50票比佢,依然係投左救世珠。
賣家表示係日拍翻黎既,同埋前後比左150票個樓主。(50廢票x2加有效票50)

結論係,淘寶賣家勁慘,大拿拿100票

珠推果然夠仆街,拎廢票去賣

係咪肯定d票一定係珠推放先...唉所以自己投既票都係搵d信得過既人買/自己抽..唔太敢上網買/集資

成班做咩9
咁玩呢個pose
廢票係麻友集資中左伏?

開post個樓主聲稱麻友推姐,佢喺淘寶買左50票,點知50票都投左珠既速報,賣家換左新既50票比佢,依然係投左救世珠。
賣家表示係日拍翻黎既,同埋前後比左150票個樓主。(50廢票x2加有效票50)

結論係,淘寶賣家勁慘,大拿拿100票

珠推果然夠仆街,拎廢票去賣

係咪肯定d票一定係珠推放先...唉所以自己投既票都係搵d信得過既人買/自己抽..唔太敢上網買/集資

唔係話試過個code
見到係投左珠咩

冇野封

咁買票 真係靠個信字

所以最好自己買碟投,就咁買張票好危險

成班做咩9
咁玩呢個pose

真係好老

成班做咩9
咁玩呢個pose

真係好老

禾珠個樣

成班做咩9
咁玩呢個pose

真係好老

禾珠個樣

小指都後生過佢

成班做咩9
咁玩呢個pose

真係好老

禾珠個樣

小指都後生過佢

連最細個個荻野 其實都唔係細禾珠好多
佢都已經18
但係個樣一對比睇落細成10年

成班做咩9
咁玩呢個pose

真係好老

禾珠個樣

小指都後生過佢

佢都已經18

禾珠將青春俾晒akb

成班做咩9
咁玩呢個pose

真係好老

禾珠個樣

小指都後生過佢

佢都已經18

禾珠將青春俾晒akb

呢張圖呢個look未禁入去 我覺得好似香港個miss hunny

成班做咩9
咁玩呢個pose

真係好老

禾珠個樣

小指都後生過佢

佢都已經18

禾珠將青春俾晒akb

呢張圖呢個look未禁入去 我覺得好似香港個miss hunny

一向都話佢地2個有啲似

冇野封

咁買票 真係靠個信字

巴打似乎未投過票
請把握最後廿四小時投票支持你推啦

冇野封

咁買票 真係靠個信字

巴打似乎未投過票

大家請支持下小妹 選情嚴重告急

冇野封

咁買票 真係靠個信字

巴打似乎未投過票

睇錯支持小珠

冇野封

咁買票 真係靠個信字

巴打似乎未投過票

講起呢樣仲有票未投
獲獲都係麻友d 票有事, 係咪風水唔好呀

冇野封

咁買票 真係靠個信字

巴打似乎未投過票

冇我係新飯連握手會都未去過
仲要我主推其實係欅坂栗子
獲獲都係麻友d 票有事, 係咪風水唔好呀

都係果句啦 支那人信唔過

冇野封

咁買票 真係靠個信字

巴打似乎未投過票

講起呢樣仲有票未投

無心水的話 不妨支持下家姐

冇野封

咁買票 真係靠個信字

巴打似乎未投過票

睇錯支持小珠

小珠都係選情告急

冇野封

咁買票 真係靠個信字

巴打似乎未投過票

講起呢樣仲有票未投

請支持埋08
如果今年成績都係咁差佢可能會畢業
珠珠都露曬真面目話唔卒業
跪求味噌唔好想投佢

冇野封

咁買票 真係靠個信字

巴打似乎未投過票

講起呢樣仲有票未投

請支持埋08
如果今年成績都係咁差佢可能會畢業

有料嘅就早走早著啦
運氣好嘅 有事務所就夠
好過留係到永世幫人洗腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞