有無人好憎松井珠理奈#11 AKB48總選倒數第十一次召集救世軍

1001 回覆
17 Like 0 Dislike

咩叫抵死

SKE玩走玲奈,一條友孤伶伶上電台

邊個同你講話SKE玩走玲奈?

玩唔玩走都好,大top畢業要佢一條友上電台,好可憐囉

大top畢業就一定要成村人上?

通常都係

成班人去開party?

其實當時都冇乜好場地宣告,
係公演/ showroom /sns又唔啱佢ace身份,
係公開節目(紅白ms果類)又唔符合佢個性。
自家演唱會果時又好似冇。
玲奈係ske出二專既時候仲快過珠係twitter 宣傳,如果係畀「SKE」營運玩走既就無乜可能,而營運點傻既都知佢個價值

又多個位黑珠

臨走前好friend(突然間)

攬住玲奈喊哂口架(突然間)
玲奈係ske出二專既時候仲快過珠係twitter 宣傳,如果係畀「SKE」營運玩走既就無乜可能,而營運點傻既都知佢個價值

又多個位黑珠

佢對玲奈既感情就未必係假既,只係玲奈好明顯對佢就只係一般同事(甚至係唔多鐘意既同事
梳打同石田
KII
梳打同石田
KII

講黎聽下

又多個位黑珠

佢對玲奈既感情就未必係假既,只係玲奈好明顯對佢就只係一般同事(甚至係唔多鐘意既同事

你咁講法,佢對元神7感情都係真,生日先至狂倒數

呢樣真心係今年48G最好笑既野
梳打同石田
KII

講黎聽下

講黎聽下
頭先Mステ又係俾指原講晒
悔しい

又多個位黑珠

你咁講法,佢對元神7感情都係真,生日先至狂倒數

呢樣真心係今年48G最好笑既野

誠實將棋真係好仆街
扮曬小朋友就可以講

又多個位黑珠

佢係得畢業先同人fd

又多個位黑珠

佢係得畢業先同人fd

因為對自己冇威脅

又多個位黑珠

佢係得畢業先同人fd

因為對自己冇威脅

得畢業先有嘅臨時fd
我覺得真那應該都好快走
選拔out
速報out
我覺得真那應該都好快走
選拔out
速報out

ske初心

完全無視大ACE
http://itest.2ch.net/shiba/test/read.cgi/akb/1497010845

完全無視大ACE

指原同麻友畢埋業真係典算

完全無視大ACE

佢今晚實又嚟料

完全無視大ACE

佢今晚實又嚟料

手越條八婆仲笑得咁開心

完全無視大ACE

佢今晚實又嚟料

手越條八婆仲笑得咁開心

好過份啊!!!禾珠一定哭死
http://itest.2ch.net/shiba/test/read.cgi/akb/1497010845

完全無視大ACE

指原同麻友畢埋業真係典算

指麻之爭都冇個總選wfc
所以一直覺得救世珠今年冇第一就冇機會㗎啦
柏木開showroom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞