有無人好憎松井珠理奈#11 AKB48總選倒數第十一次召集救世軍

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
就算唔講錢既問題
飯之間都不成文規矩唔好周圍傳
mb亦有講過唔好外傳

咁就要怪珠推流出嚟囉

救世軍向世人宣教有咩問題
手機mail唔想比人傳比人睇
咁不如開個私人ig Twitter自己寫比自己睇

一向mail都係for自己飯睇
你第一日睇48?

個個周圍傳仲有人訂mail睇 呢d係要俾月費訂家..

呢個真
雖然只係324yen但唔代表可以周圍傳
痴撚線黑還黑 唔好連基本道德都冇先得架
咁呢到洗唔洗有共識禁番唔好傳48g mb 手機mail
不過呢到啲料九成九都係755 twitter 雜誌個啲所以禾珠份人好真 人前人後都#1
btw 係呢個post唔只禾珠 其他mb手機mail我都見有人post過
咁呢到洗唔洗有共識禁番唔好傳48g mb 手機mail
不過呢到啲料九成九都係755 twitter 雜誌個啲所以禾珠份人好真 人前人後都#1
btw 係呢個post唔只禾珠 其他mb手機mail我都見有人post過

問題唔係自於傳緊邊個既手機mail 而係本來人地唔係俾你免費睇 你睇完仲要大大聲話唔想俾人睇唔好出囉

即係上網dl戲睇咁 你會唔會睇完同人講 唔想有bt就咪撚出碟出戲啦 你出就預左有人睇架啦
第一句好似有d問題

其實傳e個行為本身都有問題 邊個都好 只不過係因為海外難以申請mail先會有e種飯自己既約定俗成覺得咁樣傳係冇問題

係2ch個d地方你直接貼出黎都係會俾人屌
第一句好似有d問題

其實傳e個行為本身都有問題 邊個都好 只不過係因為海外難以申請mail先會有e種飯自己既約定俗成覺得咁樣傳係冇問題

又係嗰啲
明明樣嘢係收費
然後自己開外掛令到佢免費
之後屌人點解要收費
雖然我都係得益者
第一句好似有d問題

又係嗰啲
明明樣嘢係收費
然後自己開外掛令到佢免費
之後屌人點解要收費
雖然我都係得益者

係對mb既愛呀 哈利
追返post發現有大戰

雜誌訪問同手機mail內容唔同唔出奇,一個對外客套說話,一個對內向飯表達;

咁手機mail又真係唔係預你公開傳 ,華人地區譯本作出分享都係想飯認識成員多啲;

用人地私下向飯講嘅野再拎出黎評論又唔係太好,睇完食完花生咪算
39.5KG既握力係咩概念

唔記得貼相

手都捏碎

唔記得貼相

手都捏碎

快點握碎我

唔記得貼相

手都捏碎

我以前中學握都好似冇咁勁

唔記得貼相

手都捏碎

男仔都係~40kg ja wor

唔記得貼相

手都捏碎

不過佢而家個頭真係幾趕客

都係咁靚囉

邊個嚟
同埋部機係咪壞咗

唔記得貼相

手都捏碎

不過佢而家個頭真係幾趕客

作為佢既推
我開始接受左佢個頭

都係咁靚囉

不了

俾佢打一拳會唔會死

邊個嚟
同埋部機係咪壞咗

高塚夏生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞