有無人好憎松井珠理奈#11 AKB48總選倒數第十一次召集救世軍

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
PRR 髪型同髮色又真係成日變既
2012-2013 黑中長掂肩

2014 啡頭公仔麵

2015打後係成日轉

我覺得馬路2係最好睇一集

2睇橫山

睇激辣同澀谷仲有大島funsun

2睇橫山

馬路2真係好睇

2睇橫山

馬路2真係好睇

Paru 都有 果時好甜
5 完全垃圾,編劇on L 9

一開始睇到套野咁電影feel, 製作又好認真咁,以為神劇
點估到d劇情慘不忍睹 最後仲陷家死哂大結局

得禾珠冇死

2睇橫山

睇激辣睇到想喊
玲奈做得好好

得禾珠冇死

電影feel 被佢呃左
經常睇吉朱ig都會一眼望成係娘娘

你去驗一驗眼先好喎 睇對 都分到
經常睇吉朱ig都會一眼望成係娘娘

你去驗一驗眼先好喎 睇對 都分到

吉朱MK妹

得禾珠冇死

電影feel 被佢呃左

拍攝手法好好,劇本痴9線,一集一件越睇越唔對路

到中間迷路彩死左我就飛住睇
6又返生去做 ,我覺得好似比人玩既感覺

第二個平行時空

得禾珠冇死

電影feel 被佢呃左

拍攝手法好好,劇本痴9線,一集一件越睇越唔對路

頭幾集幾緊張
知道全部人鳩死之後當我無講過

2睇橫山

睇激辣睇到想喊
玲奈做得好好

馬路2最好睇+1
激辣做得好,劇情又唔似1同4咁公式

2睇橫山

睇激辣睇到想喊
玲奈做得好好

馬路2最好睇+1

睇馬2入坑
所以睇陪酒真係得啖笑

2睇橫山

睇激辣睇到想喊
玲奈做得好好

馬路2最好睇+1

睇馬2入坑
所以睇陪酒真係得啖笑

我真係當笑片睇

陪酒跟本就係笑片嚟
豆腐多集數,故事慢慢講,反而幾唔錯

其實除咗救世珠個PART
其他故事都唔錯

其實除咗救世珠個PART
其他故事都唔錯

針對禾珠

第二季先係戲肉
D比賽都真係幾好睇
但成個第一季都冇內容可言
不過結局就估到晒架啦
大部分肥秋啲劇嘅劇情都會虎頭蛇尾
得馬路123的結局冇爛尾
大部分肥秋啲劇嘅劇情都會虎頭蛇尾
得馬路123的結局冇爛尾

4個結局都唔錯既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞