汽車用品店員,你問我答 (10)

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
有 cleaner & coating
Chemical Guys 同 Gtech 都有
你望望中性個堆
sor 我鋪頭無貨
車門啲膠邊同走線既膠有白化情況,可以點搞?
想抹下啲玻璃內窗同內籠有咩推介
我見有啲去油膜既濕紙巾,其實有冇用?
同問
等多一星期後覆你
本身 2 隻都無貨, Gtech 返緊
車門啲膠邊同走線既膠有白化情況,可以點搞? <--- 用 trim restorer
想抹下啲玻璃內窗同內籠有咩推介 <--- 玻璃水 / 內籠好個支都係要一星期後
我見有啲去油膜既濕紙巾,其實有冇用? <--- 我試過我唔 work
代理話月尾,不過成日都會遲
用落....... 我唔覺得有好大分別
樓上已覆
想請教下車門黑色膠泥擋果啲位花左 用幼蠟卒卒佢有無用
唔可以用蠟
用 d 膠 restorer
有無推薦邊隻
4 月初有 Chemical Guys 支 VRP 返
Thanks
想問用普通濕紙巾抺車內籠有冇問題(旨在抺下啲塵)
正常冇咩問題
如果係靚皮我就唔知啦

師兄想請問吓,呢啲應該唔算太深?嘅花痕,用呢隻整唔整得走
https://www.hkcarproduct.com/product/soft-99-body-compound-trial-set-%e5%ae%8c%e7%be%8e%e7%a0%94%e7%a3%a8%e5%a5%97%e8%a3%9d/
琴日整冷氣換泵 換散熱 洗喉。用左 5500。 合理嗎?
唔熟整車唔 comment
sor
巴打想問問, 有冇邊隻去油膜product 好介紹?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞