香港大學生GPA冇3真係唔好見人 唔好搵工

587 回覆
2779 Like 124 Dislike
擺左上連登都反左枱
你都幾柒
讀到博士唔一定英文好既
大學求奇一個lecturer都可能係PhD,但英文水平...
想屌
完全係中學用html砌table砌出黎既格式黎 雖然係用wp
間公司本身係笑話
6年了宜家呢間公司過成點?
難屌商業大廈?
誹你老母謗就有 排住隊添呀 on撚9
首先,唔知你講鬼佬係咩鬼佬 但重要好多native speakers 係好注意禮儀同文法的,先試下唔好一竹篙打一船人
第2,上面都講咗,whether係一個好普通嘅字,一啲都唔formal,喺email用一啲問題都冇
taught doctor唔代表廢架wo
係美國都好興taught doctor
都真心唔一定人人都岩/有興趣做研究
更何況taught doctor一樣有好多文要睇同寫,一樣要有論文,只係學既野practical d
唔知d鬼佬見到成班黃種人咁認真討論有咩感想
認真,要睇埋咩科同咩U
你覺得會有咩問題 如果你見到有外國人好認真討論廣東話你會點
https://www.co2nnsulting.com/

呢間?個網拍得住大生銀行
大公司先唔會咁,人哋有reputation to protect,你啲濕鳩公司先會咁
咪係 正常唔啱咪唔要 根本正常係理都費事理啦
上網求其搵個html template 都好過佢
唔靚唔緊要 起碼d字要readable 吖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞