香港大學生GPA冇3真係唔好見人 唔好搵工

587 回覆
2779 Like 124 Dislike

google個女人名就見到張咁嘅圖
好好嘅答法
Pps都靚過佢
其實唔過3都幾廢
難分真與假
CO2insulting Limited

啲英文咁柒都做到Director 仲要態度有問題 個網仲要衰過大學生project 成間公司package咁撚柒樓主應該開心佢唔請你
下 咩料 我gpa冇3 credit suisse 都有interview
笑唔到學歷 就笑佢學術成就
笑唔到學術成就 就笑佢英文
連英文都笑唔到就笑佢樣衰/老
派c range都好意思話未見過人GPA唔過3
垃撚圾
撚屌大廈
中華電力都唔算細啦
2.5咪一樣請
Powered by WordPress
Wordpress整撚到個網站咁都幾難得
咁鳩肉酸嘅
cls
應該串返佢ielts無3.0
This site was built on a powerful, Inspirations based web builder called BoldGrid. It is running on WordPress, the most popular content management software online today.

Additional functionality provided by:

WP Canvas – Gallery

https://www.co2nnsulting.com/attribution/
搵工果頁:
「Here at CO2nnsulting, we look for people with passion, and not those with an impressive transcript. 」

又話唔睇transcript
做乜又要串人gpa

Btw 佢啲form 1英文作文咁嘅文筆真係睇死人
寄成百份cv都無回音
所以佢而家見親人哋啲cv點都會覆返幾句
香港啲閪婆高層
you gpa
read reed rozd
有咩問題,GPA過3好基本咋下話,講真GPA連3都唔過就抵撚死啦,有咩好怨
人地係Director 唔係Doctor
如果樓主跟你答法,唔難理解點解GPA 唔過3.0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞