香港大學生GPA冇3真係唔好見人 唔好搵工

587 回覆
2779 Like 124 Dislike
正常香港人都識
大陸仔支那種先會唔識
你個名 原來真係做速遞
見到班兒登仔係咁捉英文字蝨就覺好笑

咁多年都冇進步過
可能開10萬請個manager職位

自己衡量
我都冇3
但好彩係專科
去送譚仔
條友直頭係唔識中文 連誹謗都唔知點解 唔好講條law點寫
Please kindly 除左多舊魚,仲有小小串嘅意思
I’ve never seen a director who would reply applicant directly
對唔住忍唔到手...
睇咩科既姐,有d科拎到3,其實同係其他科拎4冇分別
蚊型consultant一間姐
咁conn yuen 唔send封咁有水準嘅email 都唔會俾大家咁樣笑嘅
咁既樣...吸毒黎?
覆番佢
I am not sure whether I have read your reply correctly. I have never seen anyone who would mix up ‘you’ with ‘your’ among all the people with normal IQs.
Could you please advise where your doctorate degree was conferred? Bulacan State University?
誹謗咗啲咩?
係啦
呢家大學太易入
根本無人會珍惜讀書機會
由於份transcript 首先俾applicant readed 咗先,之後再俾個director read, read 上read 要double past, 所以係 readeded (pronunciation: read 突突)
呢間嘢請我都唔撚做啦 霉撚到要director自己覆email
我諗睇咩科啦。
我以前讀pure science.
其實真係有讀書,有上堂,好難唔second up
你真係好型
雖然知你係假膠
上面班mk應該日日走堂去玩 去飲酒去溝女扑野
講到成績差先正常先係型咁
咁ust應該好多mk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞