[年經] 買casetify殼之前入一入黎先

782 回覆
975 Like 21 Dislike
大佬,uag點同casetify,uag 20ft防跌喎
我用rhinoshield 都係半年跌幾次都未爆mon 貼 厚面玻璃
就算再之前otterbox 都係咁話
買咗兩個犀牛 但覺得好厚同重

同埋好難除番出嚟不過啲印刷係幾靚
有冇巴打想夾犀牛
我都爆咗
支持香港嘢,賣得貴,先可以係外國賺返錢返嚟香港。賣的是concept
基本設計街邊啲淘寶貨都有啦 仲有樓上講四角加厚又係
咁當然呢到話佢直情就係淘寶貨
不過來貨價十蚊都唔使嘅嘢mark up到五百蚊 我真係唔知咩設計咁金貴誇張過奢侈品牌 買hermes起碼真材實料手工裁塊真皮俾你
呢個係事實,唔通佢唔使賺錢?買唔買都話你自由,我就唔會用,大把殼同類型又平過佢
我見你打「但佢賣成十倍價錢」
見你大驚小怪咁
以為你唔知其實其他品牌都係十個開咁解姐
落重晒廣告同KOL錢都要賺番黎既你又利申下係咪用casetify 先?
講咁耐你都唔知我話緊你乜
唔關用唔用casetify事
係話緊你唔好覺得「賣十倍價錢」係好出奇既事
講到好似得佢咁做咁
笑死人架
D運費咁平
係咪 200台幣
見到置地有間鋪賣手機殼
真係好想知佢要日賣幾多先回到本
個殼又要賣幾錢先夠圍皮
智障真係唔少
用緊crossover其他牌子既款,基本上日本潮牌既低質殼都差唔多五舊水,相對casetify唔算貴

講耐用算係咁,部機成日跌都無事,我平均一個殼用半年起

上面講Hermes既話你睇下Hermes個iPhone殼幾錢先再講

如果講唔值既話,高端品牌既iphone case基本上都標價$2000起
90% 利潤你使同佢擔心回本咩
呢度係講佢呀,睇清楚啦,打手
係連登講100蚊以上既手機套/貼就會有一大堆人同你講買閃魔/淘寶野
反而垃圾到震既AJ同成舊磚頭果d人就個個都話好
做人唔好咁井底蛙
唔夠人講就話人打手
大把牌子賣貴成本十倍
都大把人衝去買
呢個套垃圾值唔值係一件事
對市場定價無知又係另一件事
唔係好記得,淨係記得custom 埋個case 運過黎都平過casetify
300幾400對一般人嚟講都唔係好多姐
除非係中學生啦,咁就可能有啲貴

一陣間人哋買淘寶又話人窮、唔幫襯本土
拎個幾十蚊嘅機殼出嚟柒
然後d淘寶支那仔就會話番你傻仔買咁貴咪又係大陸廠整
係佢地心目中全世界既殼/貼都係大陸整,名正言順比個理由自己去淘寶買
鬥柒既話 UAG贏9條街添
Crash guard 聽講硬淨過mod nx 所以我先換
Solidsuit 就唔太清楚
犀牛唔要背殼就真係輕嘅,而且都有唔錯嘅保護力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞