[年經] 買casetify殼之前入一入黎先

782 回覆
976 Like 21 Dislike
幾鍾意Macarooon啲多色皮case
首先明星都分好多level唔係個個都blackpink

casetify就係望你唔覺意自拍時影埋鏡頭框嘅casetify入去,冇人叫你特登影case

你send一千個殼出去,有一個po咗ig就已經成功
你真係諗到咁天真, 更天真既係個老細講乜都照單全收
唔覺意影埋, 你中意就好啦, 最好D 明星既公司全部都咁唔小心俾D冇贊助既野出街
你個名
同埋佢crossover個d真係有design
好似呢個stranger things咁"For will"個字可以自訂
自訂仲可以跟返個字型

唔係好似犀牛盾個d
擺個logo/公仔係中間就當crossover

利伸:冇買
依家俾得起錢出聯乘添好似bts咁

「送」我只係講緊佢起家初創嗰時咋,依家啲大明星當然塞咗錢
我都係上網睇

Its signature and most popular Impact case is engineered with a two-layer construction of qitech™ material and military-graded that can withstand 6.6ft drop impact. Ultra impact cases are most shock-proof among all and the protection level has been enhanced up to 9.8ft.

Phone cases made of shock-proof or drop-proof materials are usually test-certified for specific purposes

補圖
有時覺得個名改得好

tify 做尾多數得
所以點解咁多港豬跟風買囉
怕自己望厭 始終係公仔款 所以最後買番啲線條簡單啲嘅畫家作品款
當年未紅都可以令美斯用佢地啲殼就知個background有料到

本身有人脈你點做都係會成功差在做到幾大啫
冇㗎 你想要啲正版crossover嘅design就係要食佢啲閪料殼

鬼叫你鐘意個design咩 咪當畀錢買artwork囉
佢賣點係左邊較靜音mode個到係變咗個轉轉
但個轉轉好快會壞

不過係幾好用
本身想買多個 但都成3百蚊
用左rimowa差唔多成年,表示感覺唔錯
又厚又易花 仲會痴luplup
Customise 啲線一個月就甩緊
Mod nx 定 solidsuit好啲
閪牛啲打手多撚到
咁撚柒既case都有打手
好撚柒煩,我睇左一眼姐,係咁派佢啲SPONSORSHIP POST(係10個有9個)

利申等緊犀牛殼,$400我有埋MON貼做乜俾$500
呢個真
本身用黑機加透黑好正,又冇咁易見到塵
傻閪先買casetify
幾百蚊買舊膠
防護性我覺得solidsuit 應該會好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞