[年經] 買casetify殼之前入一入黎先

782 回覆
975 Like 21 Dislike
用crashguard可以解決你嘅問題不過個背冇晒保護
係得星際齊少少
我都係上佢台灣個網試完個matching 就買 so far啲色都幾準
嗰背已經係玻璃就唔怕花
用咗一年crashguard 都冇事
本身只係想買solidsuit
咁就真係冇計了
佢個網冇晒舊殼啦
我用緊7 可能要落官塘代理問問了
睇左幾次,而家就Catalyst, Devilcase二揀一
Devil應該係好啲
Casetify 垃圾
利申 官方case撚
官方3個套都用過 官透都好垃圾 個制難禁到hihi垃圾過Casetify
純粹貪佢有同潮牌合作先會買(casetify x wind and sea x neighborhood嗰個)
本身買定埋Apple silicone case
仲有switch easy嘅0.35mm case備用
如果無閒錢嘅真係唔建議買casetify
Casetify 好多年前已經有買
果時貪佢多圖案 框同背板分開 但而家要三百幾一個好撚貴
犀牛盾都正 同插畫家合作既款都幾q但要集運先送到香港 同埋好撚難拆
apple勁少iPhone 11case矽膠好簡約但好易爛
你講既舊殼係邊種,以前個種軟/硬殼?
但個種殼用得耐會好殘
而家呢種殼襟用D
同埋代理應該唔會儲貨,佢好似淨係幫人訂
同意
真係因為咁啱佢同自己鍾意嘅brand collaborate先買
如果論保護性真係買其他好過
利申:用緊FCRB
一個casetify po
引咗幾撚多用緊淘寶嘅連登仔出黎
軟殼呀 係就係會殘黃晒
但我冇乜所謂 襟跌就得
新嗰啲我見人講好易裂?
下,點解要負皮我?有follow都知佢啲case都是垃圾
新個隻應該仲襟趺
我4年前個隻軟殼用2年開始少少甩皮,而家已經唔係太用得

2年前換機換殼個陣已經好似冇舊個隻軟殼,個款同而家隻lite好似差唔多,用左2年除左黃之外都冇咩特別,之前試過大力飛過部手機落地都冇事

ipone7用個隻應該係我2年前個款嚟,純睇保護力應該就冇咩問題
近排好多香港youtuber 都sell casetify
頭先見到有打手幫個casetify 講野扮中立咁都咁多正評想點,品質差就係品質差,收幾舊水d print out 都差到咁話無問題大佬唔係咁都收貨呀,唔好係度混淆視聽好wor

試映劇場《CASETiFY特約:遇見你之後世界末日,點搞?》 |試當真
https://www.youtube.com/watch?v=evelq7a8ZWQ
你地繼續屌,人地一出bts crossover 即刻sold out
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞