[年經] 買casetify殼之前入一入黎先

782 回覆
975 Like 21 Dislike
成班傻仔交智商稅贊助間公司派殼比明星
UAG好柒喎大佬
一個賣樣一個賣實用邊有得比較
真係求其一個皮case都屌打
啲膠望落又cheap
最搞笑啲人話保護得好好
出面大把牌子保護得仲好
睇完呢條片就心郁想訂
https://youtu.be/50syggotfgc
點柒

男人老狗扲公仔出街?

大舊又厚就係caseify wor

真心覺得好柒
大把牌子好樣過佢
有款又成日同其他brand 合作好似都冇其他對手
係有其他殼㨂但多數都淨色
所以佢咪咁獨家
送香港要幾錢?
好似幾十蚊,之前禁入去睇過唔係好記得
電話殼呢啲消耗品日日用點都有一定程度既花咖啦

人地官網都寫明咗買咗六個月內先有保養,過咗保養期好心就咪鬼去R

真係保你一世咩,當正比一個價錢就買一送一咁,好肉酸呀

係呀嘈兩嘈就換比你呀,有冇諗過係因為你太撚麻煩人地唔想同你糾纏 咁唔滿意既咪唔好再買

利申:Casetify打手
你搵個最軍佬果係㗎有咁多其他
最緊要唔做5舊水水魚

毒撚係咁上下
中間嗰個還好
上同下
同人夾買2個都夠數
身邊仲有好多人買

UAG上網買,搵coupon 有10% off
街鋪都係咁入貨,唔岩可以寄返比佢
有男人會用既咩
UAG香港有代理
不過唔齊貨,同埋入一大批之後派哂貨就算

利申:以前做過
連登仔成日以為自己係主流,其實越反越紅,分店開完一間又一間

老老實實,佢啲crossover 款係靚喎,出面有邊個牌子有咁靚design, 又nba, 又潮牌,又pokemon, 開正港女果範,500蚊食餐飯都冇左啦,值唔值唔係你講,市場就話左比你知,唔通你叫啲女同你用犀牛,uag?

用過一年,部12 pro 跌過幾次都仲冇穿冇爛,仲要最薄果隻,又冇甩色,覺得唔錯

不過易花就真既,同埋唔好買透明款易變黃,花左唔鍾意咪買過隻,當買件衫姐,個人覺得冇乜野,預左比人負評話我打手

今年13pro 轉左用air jacket, so far so good

佢又官網免運直送香港,賺兩轉
我係男人都覺得UAG柒啦
大佬 莫講話拎岀街比人當死毒撚
係屋企拎住都覺得失禮自己
岩岩睇返其實犀牛都有pokemon nba
啲毒撚殼又重又大舊,拎住去見客都怕比人笑啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞