[年經] 買casetify殼之前入一入黎先

782 回覆
975 Like 21 Dislike
買貴嘅真係益返apple算啦
mon貼定殼啊
其實大家求其響旺角買個軟膠手機殼,都有差唔多跌唔爛既功能只係casetify放大左個好處變自身產品賣點 500蚊如果係防彈手機殼就買
唔講個case 用乜料
淨係印刷我已經覺得佢唔係好 只能夠用一般嚟形容
都唔係,UAG真係柒到
我寧願唔戴套小心D算
佢老闆親自講嘅起家發跡史你質疑啲乜?叻唔切弱智仔
黃既

食: 唔好食 貴都要支持

真黃定假黃 唔需要理
有冇推介
好多舊圖案而家新殼都仲有,舊殼要舊款機先有
自己去官網睇
買個清水套 黃咪換左佢

$30/個 3個月換揸個都係 $120/年

個套作用 當買保險唔怕跌花部機

班傻尻幫人發達
厚已經唔得喇
最近係ig既cocoon.hk買過 仲高質過佢
$500 夠買部3310
唔得,要二揀一
連登 = 小眾
如果casetify 係外國牌子即讚到天上有地下無
之前買左個入面夜光粉,可以上下搖既
過左幾個月,d油出哂黎,慢慢d粉都開始出黎
好on9
傻閪港女先會買依啲淘寶質素嘅case含人哋個牌子名啫
你睇吓出面大把ig shop都入淘寶貨 一樣大把傻鳩港女鳩衝去買就知
我都正打算買呢款
你買左咩色底阿?
我而家仲諗緊要鏡面定要impact case好
慢鏡面易花又易碎mon
因為太貴?樹懶都幾q
casetify係個鏡頭框特別,其他=淘寶十蚊廿蚊貨色
佢成功在於marketing,同埋多crossover,design靚
一pet蔗渣比佢sell到當燒鵝脾賣,其實抵佢發的

其他牌子用料幾好都冇用
手機殼黎講 外型>>>>實用性
你咁樣講叫上面班連登仔情何已憾
係啦,又多cross over,又多明星用
同埋多customization
貴過官套都大把人爭住買
UAG軍事風格太重,冇返咁上下身型點用
點解咁多人仲撐? 睇下mirror就知
你咪撚on9啦, 唔知頭唔知路聽個老闆講就當真
唔好講出名果D, 真係香港你送樣野俾許廷鏗呢D星仔, 佢影張相出post都要經理人/公司批, 要收錢架ching
你見親果D出post好似自己買來用既post, 都係收錢架明唔明呀?有價錢架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞