[年經] 買casetify殼之前入一入黎先

782 回覆
975 Like 21 Dislike
Casetify 俾新芯界收購左,係大地產商既附屬公司。 講完
Casetify 俾新世界收購左,係大地產商既附屬公司。 講完
用casetify 不如包bubble 紙出街算啦
厚到咁。
你用20嗰啲同500比係咪on9
你試下買個真係靚嘅100-200嘅再講啦
Mod nx Solidsuit CrashGuard有咩分別
其實casetify係唔係藍店 黑店就緊架啦
我唔用case, mon貼可以用一年都唔洗換
新世界發展行政總裁鄭志剛於其IG宣布,私人入股港產手機殻公司CASETiFY,成為該公司首個外部策略性投資人。

錯晒啦
同埋係入股 唔係收購
要計仲未計R&D , mktg ,license fee同人工添,咁係咪就值4,5舊水? 老實講250真係俾盡,剛剛出Casetify 都係咁上下價,依家個價堅係過晒火啦。
唔怪之得k11 musea都租得起
港女全部都用緊
無咩分別, 鄭志剛啲錢咪又係由果度黎。你覺得佢私人持有, 但實情係人地成個新世界group 都要俾生意佢做。 根本成間公司都係佢既玩具。
Both
一個好嘅case設計係會稍為高出個 screen 少少

當然如果你正面飛落舊突起嘅石度
要爆嘅有冇 mon 貼都會爆啦
casetify門市員工西到一個點
見到有客想問野
就即刻避開
尤其係沙田同元朗呢2間
我比錢買官皮/膠都好過佢多多聲
根本買得都唔CARE佢幾錢啦, 500幾真係好少錢
正解 平又平過佢 好用又好用過佢

個friend用咗差唔多一年 咁樣爛法
樓主尋日出完post推到上熱門,今日試堂真就出片賣casetify廣告,又會咁啱都有咩料,大家自己諗
仲諗住買隻黎試下,睇完都係不了
盲撚左?見唔到我叫人地唔好中marketing伏?
Casetify 勁難除個殼出嚟
想要薄身殼有冇介紹,好少跌機主要都係防花
得嗰10%股份就叫收購?睇下新聞啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞