[年經] 買casetify殼之前入一入黎先

782 回覆
976 Like 21 Dislike
成間野其實得MARKETING 做得好,其他全部垃圾
turn over rate 極高,一係老屎忽,一係就啱啱請返黎
marketing 好掂
犀牛邊度有得睇下實物又多D款先?唔想就咁台灣ONLINE訂
THX
佢講啫,GIMMICK野,事實係咪邊個知。
之前佢有個回收手機殻活動,但其實佢只係當marketing event,用黎派coupon,佢根本唔care 你寄唔寄返個殻俾佢
神級marketing
成本咁L低,俾個新殻俾你就可以塞住你把口,佢有賺啦
係,一舊膠咁低成本
旺角星際有睇顏色睇下
但係有背板就係香港未見過
根本佢地D 產品就係有呢個通病,佢地解決唔到,反正成本唔高,咪送過個俾你囉。
冇料扮四條 蝕撚死你呀
啱呀,好大機會係送CASE 加俾錢佢出
https://www.glassdoor.co.uk/Overview/Working-at-Casetify-EI_IE1290453.11,19.htm
睇glassdoor 就知呢間野幾西,btw 個CEO叫Wes Ng 唔係 Jonathan Wong,但個頭像係啱既
回收重造既成本隨時仲貴過普通一個機殼既成本
淘佬二百隻起貨
已經做到$0.02一隻殼
我有solidsuit + 3d壯撞貼
呢隻moon貼係類似軟膠可以重貼好多次,唔係玻璃來,所以唔會跌一嘢就碎好堅㗎,有次個mon撼落石墩都無事
不過個殼拆到手痛,次次好驚大力得濟會反部機落地,保護力好就真嘅
我日日用酒精抺電話
抺咗成年都無甩過
利申:街邊貨
想透底就mod,唔洗就solidsuit聯營款兩種都好似差唔多
香港本身款好似唔多,台灣上網睇有啲色差,不過唔算好嚴重,13pro買左隻Mod NX開心使用中
犀牛盾冇出magsafe所以無耐要放棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞