[呀蛇死要面] F1 2021 土耳其站 賽後 討論區 2

976 回覆
0 Like 6 Dislike
下半季個 schedule簡直係cls
想問今季唔係有條rule係FP1要出幾次rookie咩,點解好似冇晒聲氣
雖然多車睇係好,但好似慘無人道咁
好似係propose ja同埋係黎緊先搞費事又有大頭呢啲rookie
頭尾都係中東
目標係25場 仲有兩場要再塞
無左碌9

歐洲完去俄羅斯再去亞洲 呢個都ok
話晒夠近
屌佢地去完日本去美國先真係慘
成個時差唔同
跟手重要係北美區
講真 我對於23場可以搞得哂真係好有保留 尤其澳洲同日本呢兩個搞唔搞到成問題 仲有加拿大
上半季都係
沙地完左去澳洲 再去imola 再去Miami 再去西班牙
咪癲
喊蛇點會自己落手落腳開post
以前每年都係環遊世界一次,出年兩次
為咗就世界杯玩撚死班engineer
最危應該澳洲,不過悉尼11月就開返關,睇下Melbourne 跟唔跟
日本同加拿大應該到時就開返關。
溫度唔知怕唔怕,俄佬涼涼地賽完就跳去最熱個站,跟手去日本,十月日本風季,唔小心打風full wet就仆街
保子唔駛被消失
溫度我諗都小事
時差真係好難搞
所以你見通常隔2星期果D
都係距離比較遠
如果Back 2 back 重要唔同洲 真心撚狗
其實心理學上睇

成個場十幾年嚟得佢一個自己define as「有色人種」又喺英語系地區有影響力

佩雷斯雖然都係有色人種
但係一嚟佢做social movement都喺墨西哥
二嚟你睇佢就知佢都掂唔掂政治嘅人
老老豆豆 有邊個到2021仲會關心US-Mexico border先

事實上係鹹狗有英媒想要嘅「得把口喺度嘈BLM」
英媒都有鹹狗想要嘅政治影響力

Political polarization嘅影響下
就係唔理你鍾意定憎鳩嗰堆人
嗰堆人都有嘢袋落袋
Bad marketing is also marketing
簡單啲講
我哋越憎鹹
同一時間都有另一Group因為self-interest因為identity 而越鍾意鹹
係咪直接寄到屋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞