[呀蛇死要面] F1 2021 土耳其站 賽後 討論區 2

976 回覆
0 Like 6 Dislike
https://youtu.be/WqgPn5L5vbg
所以咸狗聽車隊話應該有第三
隻F1 2021終於出IMOLA
都知實有瑕疵,想知有冇大概唔同廠嘅大致著重嘅位比較下咁咋
如果想穩陣有就訂spark, 因為已經開左。雖然覺得minichamps都一定有得賣
大牛呢架minichamp點會唔賣special livery一定多人買
個po一上咗熱門就多咗好多垃圾comment
得閒入嚟睇車吹水
pourchaire唔知點算
頂 fake news嚟
應該原先平治同咸蛇都唸住58laps 夠P11 上到P1, 仲要雨戰,仲要最難搞嘅大頭T1 俾氣撞走咗,應該輕鬆get in there

點知一個角田都拖咗佢7個圈,到佩主席更加過完俾佢過返,咸蛇咪燥咗囉

燥咗咪做唔到正確決定,懶醒
佢自己唔聽車隊支order怪得邊個仲i ToLd YoU mAn
你唔係呢邊常客咩?

The news were so breaking our team had not time to make an announcement picture
有追Post不過唔多出聲
咁講真,無人諗過和牛拖佢七個圈
果度講緊3秒gap
其實pourchaire嚟緊都應該會夠Super Licence point,除非佢最後幾場柒到跌出頭10喇
sauber可以下年就送佢上F1
我反而覺得andretti買起sauber之後,theo轉過去跑indy機會大啲F1個位冇意外嘅話2023應該會係herta揸
Youtube 有F1 Esport睇
保子簽幾多年係關鍵

可能係Theo加Herta
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞