[呀蛇死要面] F1 2021 土耳其站 賽後 討論區 2

976 回覆
0 Like 6 Dislike
nigga 小農dna
損人不利己
值得repost和牛呢段
https://www.gpblog.com/en/news/96133/tsunoda-wanted-to-keep-hamilton-behind-him-want-verstappen-to-win-title.html

"It's the last year for Honda and I want Max [Verstappen] to win the title, for Honda and also for Red Bull", the 21-year-old driver explains. "I tried to keep Lewis behind me as long as possible." Whether he enjoyed the duel with Hamilton? "I don't care. I actually wanted to keep him behind me for twenty laps. Eight laps is not enough."
早幾日好無聊咁計過保爺點先贏到wdc
首先保爺要做冠軍一定要淨低6場贏哂
但keep住773344 MAX冠軍
keep住774433 就火腿冠軍

所以保爺要做冠軍除咗淨低6場贏哂之外
仲要令MAX 3場以上DNF/拎唔到分
同時要火腿2場以上DNF/拎唔到分

難度大到仆街 根本唔覺得保爺會後上奪冠到
就算畀保真係贏曬/喊同max 一齊再ding
最後一場唔畀佢出場咪得
大把方法啦
同上幾年下半季仲話圖算術上可以爭冠一樣無腦
再dnf
iPhone 戇鳩
土耳其完場之後
我都以為保爺有機會後上先計下
點知一計難到仆街
你會走去計 證明你對喊蛇信念唔夠
英國 都寄咗成個星期
ham sir贏wdc is must, ok?
係薄 不過男人無咩俾人睇無咩所謂 女人就
星期六 不過寄英國 香港可能等多一兩日就有

開心睇
男人都飛釘wor, 當跑步衫跑完仲大鑊
都係你啱
演藝學院一定唔會畀保子係火腿爺前面
就算火腿爺得第三,保子都唔可以係第二
迫害到底,鬼叫你做公公
邊個得閒睇個男人飛釘呀 你36D就可能有人望下 男人老狗咪俾人望下粒lin囉
巴打胸肌應該有42吋
身材唔好玩飛釘
美帝站轉logo,都係鍾意HONDA多D
幫手sell 北美honda啫
男人飛釘都有十個回覆
大佬勁到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞