[呀蛇死要面] F1 2021 土耳其站 賽後 討論區 2

976 回覆
0 Like 6 Dislike
Herta有super licence
今日F1 委員會進行咗討論,包括:
2022年賽事時間表
天雨應變機制 (對應今年Spa 情況)
短途賽意見回饋

兩分鐘睇晒,建議望下
https://www.fia.com/news/f1-fia-formula-1-commission-13-october
見到有外國狗係SNS衝晒出嚟話火腿爺驚有意外所以頭幾圈穩穩陣陣跟住先
係咩?我有幻覺?
相關報道:
Six sprint qualifying races and testing changes agreed by F1 Commission for 2022
https://www.racefans.net/2021/10/13/six-sprint-qualifying-races-and-testing-changes-agreed-by-f1-commission/
A draft calendar of 23 races was presented to the commission, which was advised of the uncertain state of the Chinese Grand Prix. The Imola circuit in Italy is expected to take its place, though the Chinese round will be held as a reserve event should another grand prix fall from the schedule next year.

Imola頂支那站
其實唔係好想佢搞imola
個場太窄
Herta下年已經可以揸 到時佢indy嗰位就俾kirkwood
窄又點 寧願佢搞兩站摩納哥都唔想有一個支那站
一定冇事嘅
我唔會再上當
擺到明
係仲快咗
話有可靠性問題跟住就可以黎過大UPDATE
又出口術benz煩唔煩啲
佢唔提都醒唔起巴西仲有sprint race
咁要爬起身睇了
講真,佢地講咩都麻目咗

勤力到
波子講左好多年架啦
因為俾平治搶左好多市佔率
而且F1既宣傳效應俾其他地方宣傳既效果都勁好多
只係個MGUH搞到支支都唔想入局
又話無用嘅
點會 Silverstone嗰下佢專登入sim練咗好耐
條屎忽鬼
17年叫佢試新胎 佢扮腳痛無試
後尾俾拉利靠胎溫有優勢
之後先至參加
根本就扮晒野 邊忽勤力
練墨西哥賽道 唔知想做咩
架車夠火星咪hea揸都贏囉
扮唔識仲難過識
黑哨健都有咁講過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞