[呀蛇死要面] F1 2021 土耳其站 賽後 討論區 2

976 回覆
0 Like 6 Dislike
鹹狗炒車死
thanks兩位巴打既解答
Photo of Lewis on his Instagram stories after losing another race
雖然佢無分 但解牛聲音同壓力又細左好多

起碼做左野頂住火腿狗

反而氣就比人劃火柴
鹹狗fan page 咁認真做咩
直上amalgam
咁長?
Leave me alone Man
火腿狗又可以學英文
又唔可以怪氣戰術上唔夾硬守咸先可以利益最大化 你睇和牛守咗咸8個圈之後跌晒pace
一隻灣都守下或者騎下個apex
比少少鬥心
火腿狗過中遊唔會搏盡
輕輕push off 佢
同埋氣本身食左5秒penalty
加上佢同大牛關係
如果冇明確落team order
佢唔出力守我又覺得好合理
咁牙氣仲要幫AT拎分,佢係攞分重心
啲人就係咁難服侍,唔諗下氣同和牛楂細牛唔係火車星,落場總會有變化,臨場一定要有取捨。
係有咁理想嘅,今場火腿爺自己心想事成P1咗啦
無撚有錯
f1果啲PR+ 傳媒
自從有人斷章取義和牛係西班牙鬧架車件事開始
加上不停撞車,又無成績,F1官媒又特別鍾意播佢啲爛口TR...

就算今場火雞站啲車評都唔係好

而家望佢季尾拎返幾分塞住人把口先啦
咁即係過彎有技術囉
你可唔可以射人出去之後自己冇事?
呢啲唔係技術咩
憑自己射你出去點解要罰?
而家都話sim練緊車
唔練你估易射?

Gordan Murray 又搞架F1式駕駛既車~~

例子
覺得英撚傳媒今場有心針對和牛

守咗咸八圈 唔少網友 comment讚佢
但係名宿們一致屌到和牛地底泥咁款
gordon murray t50
下站條長直路難少少
咁長直路火腿引擎一定無事
https://youtu.be/OnSHvmOOzUM
睇完你會明,睇埋留言

Twitter已經有外國fans開聲話歧視,不過日本人係有股傲氣,真心唔想佢哋亂嚟
咁同亂咁BLM有乜分別?
Ok_Afternoon_3456
2h
This can't be Hamilton, he would never take himself out too.

BLLM 就算啦
但鬼佬歧視亞洲人就一定有
加埋班撚樣喊粉
加劇歧視唔奇
蛇lulu 畀人歧視我信有
但有邊個敢兜口兜面講
連網上nigga 都唔敢寫啦

但係角仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞