IB 用家討論區 (3)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
想開IB戶口 上網見到有個GO FIRE(天財資本 - TC Capital) 用佢條LINK開戶送DONKI $600蚊 想問有冇伏 同埋REFERRAL
條link 有伏, 依到講左好多次。
咁點解唔開margin account? 大不了唔用
已經收到1000美金refernal 雖然要放一年先賣。但都好正
mon 住IBKR 股價
正呢!都唔知點解咁多人仲開牛牛其他卷商
佢一路按股價readjust,最好呢一年個價低啲,咁股數又會拎得多啲。
想問下IB開戶 開通埋個港元換美元服務
係唔係要放1萬蚊港幣就可以?
TDHK 執笠開IB, 想問經referral 開戶係咪有reward, 有無人可以refer我
想問下介面唔想價格有色方框可以點set?唔該巴打
點解我有朋友 用我條link 開左ac , 我好似咩都收唔到
https://www.interactivebrokers.com.hk/cn/index.php?f=46418
被推薦賬戶每存入100美元(現金或其他資產)可獲得1美元IBKR,最高可獲得價值1000美元的股票。平均餘額必須至少保有一年方可使股票解禁。

感謝

同埋想問問大家 有無人用開致富?

我想將一部份嘅股票射過去IB 洗唔洗收額外費用?
連同IB同埋致富
射出正常邊一間都會收費
如果係射美股
不如一買一賣仲好
我wire 美金佢食左25usd ,正常?
我黎緊可能會過去IB度 順便問問佢地意見

中間行/銀行 收架,印象中得Citi 去 Citi 唔使俾
用左gofire reg 諗住有donk 我想問點伏法...

入左一皮hkd 但佢唔俾我轉美金, 咩玩法?
各位師兄好
想問ib點樣開兩個ac
因為想一個倉tqqq
一個倉孖展voo
同埋兩個倉d持股+資金要點樣射嚟射去
IB referred link 唔可以亂用,特別係送coupons 果啲,分分鐘中伏
https://lih.kg/2740128
中左伏 可唔可以再開?
用乜銀行?
hsbc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞