[月經] iOS集中討論區 (190) 我們永遠的Steve

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
同你一樣12 max
你唔用foxy down av就冇事
平到笑喎

你出去整 平兩舊 但以後有咩事冇再得返apple整
出街整幫你換埋其他零件
有冇人Siri最近係咁食電 講緊24 hrs食10%
13 pro max 15.0.1
話說iOS 好耐無update emoji ,想有salute 既emoji
用緊14.8 12pro 都係咁
唔敢開5G直頭
好似中bug
屌,15.0.0上完15.0.1都係咁
應該無用緊部機隔一陣都會自動斷
永遠懷念sj

我係咁 跟住主畫面入面就唔開會隱藏通知
就唔會收到通知著mon
但睇嗰陣要㩒多吓先睇到
自動有
屋企而家廿幾個wifi devices 換咗wifi 6 加1000mb差好遠,wifi6 起碼快3倍同埋唔會load空氣斷線reconnect
Linksys + 12pro 940Mbps 820Mbps
熄嚟等於要㩒多個掣去換鏡,wide鏡本身咁近其實都對唔到焦,唔明自動有咩唔好
我諗要試下熄鬼左5G睇下會唔會無咁食電,成要開差好煩囉
唔係話自動轉完完唔識自動轉返其他鏡咩
出去細鋪換都300啦冇防水,分分鐘俾人偷零件

粒電識自己增加電
叉到76%甩咗線 放置兩個鐘突然變咗88%
ipad我冇用幾個字,但佢都唔識斷線
如果隻Airpods Pro 有買到Care + 我點樣可以換過隻新?
因為而家隻野成日斷線同埋冇電咁我諗住拎去Apple 整
上個禮拜去咗維修 跟住佢係咁話完全冇嘢 我同佢嘈左陣但係佢都唔肯換
如果係咁嘅話係咪只可以整爛佢再俾錢換
Detroitborg 去咗邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞