[月經] iOS集中討論區 (190) 我們永遠的Steve

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
個messages成日開出嚟黑畫面
入面明明無乜野
有UNIVERSAL CONTROL 未
世界末日都就到
Macs Fan
通常set幾多度
屌 今朝起身部機開咩都彈apps 之後reboot 白蘋果
諗住去蘋果 又無啦啦開得番機 而家咩apps都裝唔到
會買 AirPods 3 ... 到出咗 AirPods Pro 2 會再買
遲買唔會有特價㗎喎
想問有hdmi係咪代表macbook可以玩ps5
Apple 已更新此 App,以顯示 Apple Watch App
圖像。
個app store down唔到野係咩原因 load轉幾下就無左
有無ip8s用家自從上星期update完
一待機就會異常耗電?
每日訓醒得返20%
我想講我舊機都係咁
cls 星期5 100% --> 熄機
星期一開機 得返 20% WTF?!!?!??!?!

換過電仲有94% capacity
我係指到時出咗會買埋 AirPods Pro 2
而家買住 AirPods 3 先
轉咗區?
reboot /
logout 再login app store試試先
M1 MBP: 長達 17 小時無線上網
21 MBP 14": 長達 11 小時無線上網
21 MBP 16": 長達 14 小時無線上網

算唔算惟一cons
如果買部Mac 番嚟齋睇片就係
但齋睇片/鳩hea嘅話不如買12.9 iPad Pro仲多享受
應該係個新IOS出事
屌佢老母逼人換機
想問下用itunes back up,有無方法唔用C:?
成個library搬走
想問吓 iphone11 換iphone13 個訊號接收 會唔會好啲 ?
舊時用samsung訊號接收好好多
intel chip變返高通chip應該好啲
有無巴絲用緊apple music
想問下依家apple id轉地區嘅話 仲會唔會成個playlist啲歌無哂
係好好多
13粒x60(5nm)仲比12粒x65 (7nm)用少d電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞