[月經] iOS集中討論區 (190) 我們永遠的Steve

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
但係連登都有幾個有呢個問題
iPhone 用藍芽耳機 FaceTime/打機時錄影時有無辦法可以錄埋聲?
剛換iPhone 唔係好識
睇收得好唔好 有時係Data Centre 做野 signal 好弱啲電比平時用快一倍
有冇得屌佢老母
有無人試過無啦啦whatsapp果D通訊軟件無佐notification?
APP同IOS都update埋 都係唔彈notification
有無12人開始換電?
用緊12pm Max 得返90% 一日要就幾次
我係一㩒入張相個app 就冇反應,掃番出home screen 再入app 先會彈番去去
12pro
Update 完咁多次都仲係隔一排第一次開會彈 app, 要開第二次先得, 八達通 app 都係咁, 一間濕鳩公司真係有跡可尋
琴日以為自己down左支那匯豐app
用緊iPhone 13 pro
唔知點解次次叉電去到97%都會變到叉得好慢
係咪正常?
用原裝type-C to lightning線同埋verbatim 65W PD 插頭
90以上係慢慢咁叉
以為粒電有問題
唔該巴打
係80先啱 不過我記得有test係90後再慢啲
https://www.apple.com/hk/batteries/why-lithium-ion/
用緊
換13,12sell輕薄、13sell核電
13 MagSafe快咁多
iPhone X個lookup好laggy
1年

瞄撚準備,shut up and take my money
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞