[月經] iOS集中討論區 (190) 我們永遠的Steve

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
iPhone 12直頭影唔到,要用x2.5鏡,一嘢轟落去先影到
安心出行無問過相簿權限
用長焦2.5x 8cm對焦轟落去個景深真係好靚
不過長焦鏡室內少少唔夠光一樣會自動跳返去廣角2.5x 嚟扮,唔知又駛唔駛整個開關掣畀啲人去熄自動呢,不過咁多年長焦鏡又無人覺得佢跳嚟跳去有問題喎
想問下點解升左IOS 15都冇live text, 睇過camera setting, 唔見有得enable
我用iphone x
A11 no support camera live text
唉吊
所以我冇上
屌 點解reddit會有background activity
點解冇上雖然上唔上都用唔到
有冇師兄係用緊13 Mini雙卡

我係一張4G實體卡加 5G esim

成日都會收唔到網絡,直頭連4g都冇

間唔中仲會打唔出電話🤷🏻‍♀️
有無人ipad 用sosim 上網?
無得打電話請問可以點check 幾時到期同點增值?
xr=12 pro
Photo 入面 “People”自動認入樣嗰度 成日話差一幅相未scan完⋯叫插電+Lock Screen
但整幾轉 叉過夜都唔得,可以點搞?
iPad mini 5 話有但我都搵唔到
Download SoSIM個app
原來有app thanks
ipad 要影幅相 再喺photo app睇幅相先至有live text
倒水
公司成堆surface,勁易過熱,一過熱就有鬼影
有部仲勁,個mon有個位係咁悶,換過幾次都係咁
呢個估唔到
呢啲通常佛系 隔一排無啦啦就得

Facebook痴撚線即刻熄撚晒佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞