[Battlefield 2042] 集中討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
我3900x 6900xt win11
一開game 鎖定20fps
然後唔知點攪突然成功1日有番正常FPS
而家又變番20FPS, 就算普通設定畫面(非玩緊) 都係一樣
LOW HIGH ULTRA 1080P->4K 一樣
唔識攪
晏晝3點
我仲玩到?
玩完未?
1500 後開唔到GAME係咩玩法 ?
beta完咗
唔熄game可以玩到四點
小鳥大屠殺 搵個scout帶repair kit 可以場場100/0 反而武直仲廢左
PS store 得唔得
backend server could not found
其實今次 bf 2042 係搶到啲 cod 客,由其是今集 cod vanguard beta 口碑馬馬,到最後可能會屌打 cod
bf 個口碑仲食屎喎

reddit 同YouTube 未見過讚
申請左
你可以試下
FIFA22個時買了一個月EAplay
預購之後試玩玩唔掂取消咗

退返落PSN
但bf係跑online
唔該哂!我都啱啱request咗了,到時睇定啲先再諗買唔買
BF啲載具得啖笑,一遇到載具大神啲步兵即刻無晒遊戲體驗俾佢屠
玩到百幾殺0死你玩埋我嗰份
應該改到每人每場只可以揸一次飛機\坦克,啲載具set時限例如5分鐘咁
一到時限就即刻無得再揸,咁樣先會比較好玩
ps store 搵唔到refund 制

我係喺psn 個網頁打資料apply 的, 唔知咁樣啱唔啱?
即係killstreak 咁

步兵好難反制直升機, 今集真係完全無得打
琴晚試玩咗場2042,全場俾部小鳥屠無人有佢符,即刻quit + del game
枝地對空火箭炮 就算架直昇機 無射干擾彈

都唔會射得中 唔知係咪bugs 黎
玩開bf4 bf4用RPG 個手感反而好過aa火箭 預判再等小鳥低空轉向停滯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞