[Battlefield 2042] 集中討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
xbox第一批機去到12 21號保養到期
portal mode 有機會
Bf5個戰車場好撚悶wo
咁我相信揸果個都唔識射
因為我揸果陣自己射飛彈都係要對準目標
所以實有時間俾炮手打
如果飛到左搖右擺佢都打唔到目標

戰機我揸唔掂 但直升機好熟手
我仲好記得學生時期玩
個fd 做炮手 我不停俾刺針lock
唯有低飛轉point打
係森林條馬路貼住地面飛 等佢地lock唔到我
貼地貼到個fd話我到底揸緊直升機定跑車
有時又穿橋底避飛彈 真係好爽
成team 人拎哂c4 同火箭炮好好玩喎
分兩部車做foodpanda 專殺坦克好過癮
cls
其實唔係整唔返
係時代同人變左
個場咁大係唔係應該整番個指麾官.....?
根本冇人會理
好掛住bf2個指揮官系統 可以call uav scan同artillery
又唔似bf4咁得個指揮官界面,可以一路玩一路指揮
我唔知點分小隊,作用好少冇之前咁明顯
係咪beta先係咁?
如果佢做返以前既小隊咁的確冇乜用
除左你同fd 玩 又或者路人識跟小隊做小隊作戰
一般路人只能夠做移動重生點
啱啱玩 c4 jeep好撚正
近年嘅bf成個系統都唔係鼓勵小隊合作嘅

連小隊獎勵都cut埋
話地圖大係咪冇玩過bf?
㩒B鍵唔係可以deploy載具咩?
你第一句同有冇玩過好似無咩關係
事實上佢個圖為左128人而做大幾倍 咁事實上今集個圖係大到好誇
其實SQUAD可以滿足到上面某d連登仔
乜咁多人pre order ,又話垃圾又盛咁快俾錢
做咩咁直接
Squad po每半年至一年就會有人出
之後吸一班人玩個幾星期
之後又唔見晒

呢d模擬game根本外國同亞洲都係小眾
Bf=商業爆谷電影
模擬game=小眾獨立電影

係連登講小眾野一定多like, 現實大家心照
我淨係知2042同pc cross play真係等收皮
可以關
我就關鳩左
可能beta收埋掛 照番過去傳統個小隊唔係儲分解鑜臨時技能就係打電話召喚特別既坦克出黎
戴番頭盔都有可能真係cut咗乜都無
orbital 仲要係 consider medium size map
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞