[Battlefield 2042] 集中討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
暫時都係自己揸機多, 但因為本身揸得廢同慢, 所以無咩特別感覺,
可能地圖大左?
同埋覺得BF4感覺快係因為多高樓, 坐係班高手架機到真係極速左穿右插
原來2042打仗要食暈浪丸
飛控系統唔係以前嗰套
MV-38好撚屈
屈番架jet轉頭
我係話time out
你試吓開多次隻驚
搖撚到射唔中人
玩左幾個鐘都冇閃
係咪同個龍捲風有關
衰過Bf5
唔好玩
話就話128
但個地圖太大
根本見唔到咁多人
bf系列不嬲都唔難上手
但你就預左行好耐都唔見人
好似呢集話就話128
但根本行好耐都睇唔到有人
B D E點長期多人
A F點冇咩唔洗去
本週三,EA Play的玩家和預購玩家可以提前進入《戰地風雲2042》搶先測試版,公測也將於10月8日面向所有玩家開放,但開始的測試並不能讓大部分玩家滿意,部分玩家們在社群網站上吐槽游戲BUG太多,幀數低很難玩。

EA表示,《戰地風雲2042》的測試版僅僅代表這款游戲的老版本,當最終游戲發售時,玩家將會注意到顯著的改進。

開發商DICE發布了玩家在測試期間可能遇到的已知問題的詳細列表,該列表將在測試過程中不斷更新,包括配對錯誤和視覺、性能以及圖像問題。

EA的一位社群主管表示,“公開測試的版本已經有幾個月的歷史了,我們持續優化打磨並改進它,以確保它能夠代表我們開發的游戲,我們真的每天都在不斷地對游戲進行改進。”

DICE總經理Oskar Gabrielson對此表示贊同,他表示這款游戲目前情況對比此次公測版以來已經取得了顯著進步。

他在推特上寫道:“在過去的幾個月裡,我們已經取得了驚人的進步,包括對視覺效果和穩定性的改進,這些還沒放進公測版本。”

有無人信佢地?
有咩進步左又唔講, 放張圖比玩家J下都好啦
整唔切寧願佢delay
我信
同一個對象信錯一次就好喇(BF5/冒險聖歌)
再信第二次就戇鳩架喇
搖撚準備
玩完2042
玩左一鋪BF4(之前無玩過,第一次玩)
覺得好爽快,不過好似有D亂黎咁
理論上入Setting有得一個個制自己改
但有Bug改完入GAME都係無變
預購左想申請refund
整體感覺好膠
放大地圖版既cod咁
d槍都冇上幾代做得咁靚
唔會信ea, 準備食dlc 都未fix 好bug
砌部電腦打2042 中-高效
大概幾錢
想問下beta 去到今日幾點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞