[Battlefield 2042] 集中討論區 (4)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
點解呀 明明bc2 bf3 4都整得咁好 依家反而整唔返咁嘅佳作
3060ti 1080p 全high
100-110 fps 左右
ps:已del
大佬咁多年dice嗰班晨早都唔知改朝換代咗幾多次 況且個世界每分每秒變緊 女權咪已經個例子
載具喺bf 系列幾時有啱過物理
C4 車已經唔合理
Bf3 bf4 都係違反物理 唔明有咩好屌

今集明顯係玩返bf3 bf4 嘅野
自己玩咗幾個鍾覺得唔錯 合格啦
但槍支傷害低得濟 可能係啲人厚血咗 用火箭彈都要打幾飛先死

其餘server 野就算啦 不嬲ea 薯仔ser 已經慣晒
利申:bf2 老玩家
乜有巴打屌2042載具反物理咩
如果你係講緊個D飛天BUG 潛地底BUG 係幾反物理既

除左現代戰爭 個名掛住戰地 兩隻字之外 真係唔覺有乜bf3,4既野
v我無玩
坦克碌炮係咪改廢左好耐?
打人一定要完全中正中心點先殺到,歪少少都殺唔死,好似無左爆風咁
唔知傷害低左
爆炸效果都好弱雞
明明係120mm炮黎
2042載具反物理都有嘅
試過渣去崖邊準備試下跌落去 車尾兩條轆已經半空吊緊 架車都可以無事上番馬路
反物理其實代代都係咁
你諗下正常一架坦克/aa點可能前面有舊大石頂住都照碌到過去,崖邊跌落去都唔會反車
真係唔撚識用BF既直昇機同飛機個控制
部武直禁個W極速上升 快撚過火箭
原來今集可以完全自己set制
但有bug改唔到

見過幾次呢啲情況
死撚左但條屍凌空定左喺度
有場幾十條友搶D2 好撚震撼
遲下出埋行動場128條友搶一兩個點應該幾撚好玩
啲槍嘅 attachment 係咪得咁多?無其他揀?
本身我唔太鐘意打 conquest,bf1 同 5 都係打 rush / grand operation 嗰類。而家地圖喺大咗,但感覺似係 warzone 咁
唉仲要專登請假黎玩佢 玩左一陣我情願玩v好過
好似上一次cold war 一開光追 自動關機呢的問題的 原來係咁
果陣alpha 流出既gameplay 已經有人問 點解畫面成隻手機驚咁 跟手有人話alpha 熄哂光影同特效 畫面係會差啲 點知依嫁open beta 都係咁柒
彈箱有嘅
但藥就小,不過beta 自動回血勁快發動,搞到個medic同藥箱冇咩用
人人都寧願拎rpg打tank好過
而家咁嘅畫面都咁多今屌鬼話drop fps
開埋變new world 2.0都似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞